Bezeten

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Pieter
  Gast

  ik was aan het slapen en het voelde of ik gewoon wakker was. Mijn lichaam werd overgenomen door een geest ofzo het voelde of er iemand anders in mij zat en mijn lichaam wou hebben. Ik was echt bang dus ik maar steeds denken ga weg en rollen en draaien. Voelde gewoon of het in mijn hoofd zat. Zag ik opeens allemaal licht en bliksem lichten. Toen voelde het gewoon of ik weg werd gezogen naar het licht. Of dat ik dood zou gaan was echt vet eng. Toen dacht ik aan mijn pas overleden oma dat zei me moest helpen. Ik wist echt niet wat ik moest. En voelde toen dat ik uit bed werd getrokken toen greep ik mijn vriend vast in bed en heb ik hem maar vastgeknepen en viel ik in slaap. Maar dit was echt zo eng, ik weet nu niet eens of het een droom was of dat ik echt wakker was want het voelde zo echt.

  Amy
  Gast

  Hoi! Ik herken dit verhaal een beetje. Was het geen slaapverlamming? Ik heb tijdens slaapverlamming iets soortgelijks gehad.

  Ik lag op mijn buik en ik kon niet bewegen. Een enge stem hoorde ik zeggen: “als ik er niet in mag, mag jij dat ook niet” en op dat moment voelde het net alsof ik mijn lichaam werd uitgetrokken. Ik deed er alles aan om te blijven en daarna werd ik echt “wakker” .

  Bij slaapverlamming slaapt je lichaam maar ben jij wakker. Vandaar dat je rare dingen kunt zien, horen en voelen.. misschien had je dit?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">