bezeten

 • Auteur
  Berichten
 • Britt_dbl
  Gast

  Hey,
  laatst had ik gedroomd over dat mijn broer en ik samen naar de kermis gingen. Toen we aankwamen lag het heel verlaten bij en was het donker en half kapot. Wij dachten op dat moment yolo en gingen toch naar binnen. Niet veel later kwam er een vrouw naar ons (Annie) en zeiden dat we het park onmiddelijk moet verlaten maar we deden het niet. Eventjes liet ik mijn broer alleen om op een reuzenmolen te gaan. Later toen ik terug ging deed hij heel anders en plots kwam er een/demon in hem naarboven. Ik weet niet precies wat zij zei alleen dat ze Ellen heet en me wou doden. Toen probeerde ik te vluchten maar op een bepaald moment nam ze me vast en werd ik wakker.

  Normaal heb ik niet van deze dromen maar ik vertrouw het niet zo. ZOuden jullie kunnen helpen of er een bepaalde boodschap in zit of dat deze geest iets wil doen met me?

  Sospirita
  Gast

  Heb je meer van dit dingen mee gemaakt in dromen of realiteit?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">