Bezeten

 • Auteur
  Berichten
 • Cynthia
  Gast

  Goedemiddag,

  Vanochtend was ik in slaap gevallen weer na het wakker worden en ik had zo’n rare droom… ik was in een groot gebouw, ingericht als elke kamer een andere opleidingsrichting, de meeste kamers zijn vaag voor mij om te herinneren, ik weet alleen de kamer waar ik was, dat was de kookruimte (vraag me niet waarom, ik doe geen opleiding met koken, werk alleen in een pizzatent). Op een gegeven moment was ik met een collega daar die in het echt dus ook mijn collega is. Ik zei iets met “verk*tten*, hij zei ineens tegen mij “Pas op, je mag niks zeggen over V en R” hij bedoelde dus dat ik de V en de R niet in 1 scheldwoord mocht gebruiken.

  Ik deed er wat lacherig over en zei het daarna onbewust weer, toen voelde ik mijn lichaam wegzakken en werd ik vrijwel direct na het wegzakken weer teruggezogen in mijn lichaam en werd ik weer op dezelfde plek wakker als in mijn droom en iedereen deed gewoon nog zijn ding alsof er niks aan de hand was.

  Later ging ik het een beetje uittesten wat het nou kon zijn dus zei ik expres scheldwoorden die niet mochten, de eerste paar keer gebeurde er niks en toen daarna voelde ik het in mijn droom weer aankomen, ik werd zweverig en daar werd ik weer een soort van “gestraft” door “iets”…

  Daarna werd ik wakker en kort daarna wéér in slaap gevallen met de droom dat ik mijzelf niet kon bewegen, al voelde het dat ik mezelf omhoog probeerde te krijgen maar ik kwam niet overeind. Schreeuwen lukte niet, ik kreeg met heel veel moeite een zachte “mmmm!” er uit. Ik hoorde alles wat er in het “echt” buiten gebeurde, ik wist in mijn droom ook dat dat de realiteit was, het was heel vreemd.

  Wat zou dit alles kunnen betekenen?

  Groetjes Cynthia

  Esme
  Moderator

  Zoals je het gebouw omschrijft, lijkt het als een school. Het is een leerschool van het leven. Koken is alchemie. Door te koken verander je een object van structuur. Je bent hier iets aan het creëren. Het gaat hier om passen en meten. Wat het precies is weet ik niet. Het kan om een doel gaan, die je wilt realiseren. Alleen moet je het onder controle krijgen (lichaam wegzakken/zweverig).

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">