Betekenis van deze enge droom

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Ellen
  Gast

  Vannacht heb ik voor mij nogal een enge droom gehad. Ik ben al de hele tijd aan het bedanken wat het kan zijn. Sorry voor het verhaal maar ik dacht hoe meer details ( ja ja ik onthoud dat altijd allemaal)
  Ik droomde dat mijn vader zei: kijk komende vrijdag vertrekken we met z’n alle naar Millingen (geen idee waarom daarheen) en dan wil ik dit, dit en dit nog zien. We zijn zijn zondagavond allemaal weer thuis. Nou leuk weekendje met de hele familieweg. Vervolgens zegt hij kijk in dit hotel gaan we slapen maar daar klopt iets niet. Elke avond ligt daar wat in bed en niemand weet wat het is. Het tekent rare cirkels op de parkeerplaatsen (steeds een parkeervak er tussen). Wij in de avond allemaal naar die kamer en ik trek de denken van “het” er af. Mijn moeder zegt ow sliep je nog hahaha(gemene hekse lachje). Ik voelde vanaf het voeteneind van het bed. Ik schrok wat ik voelde een koude harde hand en trok terug. Vervolgens vol ik op mijn eigen hand een koude harde hand en dacht ik mijn man te horen roepen, papa? papa? (Schoonvader is 7 jaar geleden overleden) en schrik wakker.
  Wil hij me iets duidelijk maken heb ook echt een beetje een naar gevoel in mijn lijf.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">