Benen en knuffel

 • Auteur
  Berichten
 • Zusje
  Gast

  Hoi ik zag vannacht de man op wie ik hevig verliefd ben met hele lange benen. Ik vond hem daarom niet zo leuk meer… Het volgende moment lachen we en geeft hij me een knuffel. Ik worstel erg met mijn gevoelens. Wat betekent dit? Misschien is het te weinig informatie.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Zusje
  Gast

  En Esmee ik zal zeker reageren als je de mogelijkheid ziet om te verklaren met zo weinig aanknopingspunten

  Zusje
  Gast

  Esme we waren tegelijk aan het typen. Haha. Ja ik reageer op je uitleg hoor!

  Esme
  Moderator

  Het is eigenlijk wel wat summier. Ik kan er eigenlijk niet veel over zeggen. Verliefdheid komt voort uit projecties. In de link lees je meer: http://www.muzera.nl/verliefdheid-is-slechts-een-projectie/. Lange benen of groot zijn staat voor macht en kracht. Je verlangt naar aandacht en affectie en versterkt het door je verliefdheid. Verliefd gevoel kan ook verslavend zijn. Hormonen versterken dit.

  Zusje
  Gast

  Hoi Esme bedankt ik was er al bang voor. Ik snap het. Ja ik weet dat verliefdheid projecties zijn. Maar ik ben blij met die link. Dan kan ik wat meer erover lezen. De man komt op mij heel krachtig maar soms overdreven trots over. Dat vind ik minder leuk aan hem. Heel erg bedankt

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">