Benarde grotten

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Simia
  Deelnemer

  Loopbanden die je naar de hotelkamer brengen, weet kamernummer niet, dus wil loopband naar de lobby pakken, vanuit daar weet ik wel de weg. Niet duidelijk welke loopband bij de lobby hoort. Ik probeer de meest voor de hand liggende te kiezen. Als je eenmaal op de loopband stapt, kun je niet meer terug. De loopband gaat in een ronde beweging naar beneden. Al snel zie ik een bordje met ‘kunst’. De gangen worden steeds nauwer en ik zie weer een bordje met ‘grotten’ staan. Het is gelijk duidelijk dat ik niet de loopband naar de lobby heb genomen. De gangen worden steeds nauwer, tot ik op mijn buik door de gangen moet kruipen. Ik wil weg hier, ik wil dit niet. Er zijn personen voor mij die bewust gekozen hebben voor deze grotten en het heel leuk vinden. Ik raak in paniek Zij roepen; “je moet er doorheen, het is zo voorbij.” Ik wil er niet doorheen, maar ik probeer mij sterk te houden. Ik kom heel moeilijk door de nauwe grot en heb het benauwd. Ondertussen liggen er ook nog haren in de grot, wat duidt op ratten. Ik heb het gevoel alsof ik er nog amper doorheen kom en bijna vast zit. Hierna heb ik mijzelf uit paniek wakker kunnen maken.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een hotelkamer staat voor luxe en rust. Door de loopbanden raak je passief of lui. De lobby is een plek van communicatie. De grotten zijn als een labyrint. Er is een doel van uitgang aanwezig, maar tot zo ver weet je niet welke kant je op gaat of wilt. Het is alsof je in het nauw wordt gedreven door iemand of een situatie waar je inzit. Het zijn obstakels die je moet weten te overwinnen. Een rat in je droom duidt op gevoelens van twijfel, schuld en/of jaloezie. Je hebt vervelende gedachten die je voor jezelf houdt, maar je van binnen opvreten.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">