Bekeken door een wezen

 • Auteur
  Berichten
 • Carxo
  Gast

  Goede avond,

  Ik droomde dat ik achtervolgt werd / in de gaten gehouden werd door iemand. Ik weet niet wie het was. Ik woonde opeens weer bij mijn moeder thuis (waar ik al 3 jaar niet meer woon) en ik voelde constant het gevoel van dreiging. Ik voelde me bekeken in huis. Alsof de persoon overal was. Ik was angstig voor mijzelf en ook voor de veiligheid van mijn moeder en de angst nam ook heel sterk toe door de droom heen. In mijn droom keek ik constant achter mij omdat het voelde alsof ik van achter bekeken werd. Ik vroeg aan mijn vriend of mijn moeder en ik tijdelijk bij hem konden gaan wonen omdat ik mij dan iets veiliger voelde. Dat vond hij goed en we gingen wat spullen inpakken om mee te nemen.

  Ik was even alleen in mijn oude slaapkamer. Ik zat gehurkt iets in te pakken omdat ik gehurkt zat kon ik ook onder mijn bed kijken waar wat spullen stonden. Het voelde alsof ik iets zag maar toen ik keek leek ik niks te zien. Ik stond op en draaide mij om maar het voelde niet goed. Ik keek nogmaals onder mijn bed. Toen zag ik ogen mij aanstaren. Ze staarde mij doordringend aan. De ogen hadden wat weg van uilen ogen (maar het was wel een mannelijk persoon/wezen). Het lijkt dan op te springen om mij te gaan pakken. Dan zit er even een gat in mijn droom.

  Ik droomde later dat ik in slaap was gevallen op de bank met mijn vriend maar ik schrok wakker(in mijn droom) omdat ik weer een aanwezigheid voelde. Toen ik achter mij keek leek er een kind op de grond te zitten. Toen ik erheen liep en het oppakte bleek het een pop te zijn. Ik voelde dat het afkomstig was van de persoon (of het wezen).

  Toen werd ik wakker. De reden dat ik het ook een wezen noem is omdat het er wel uit zag als een man of jongen maar het voelde ook bijna als een duivels wezen.

  Graag hoor ik wat dit zou kunnen betekenen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">