beestjes in mn bed

 • Auteur
  Berichten
 • Dromerbeestjesinbed
  Gast

  Hoi,

  Ik droom de laatste maanden wekelijks over dat ik beestjes in mijn bed voel, ik spring vervolgens uit bed en roep dat er beestjes in mijn bed zitten. Binnen een minuut besef ik vaak wel dat dit niet echt is en dat ik voor de zoveelste keer deze zelfde droom heb. Vervolgens ga ik weer slapen.

  Ik voel de ‘beestjes’. Het is niet echt een specifiek insect. Meestal ‘voel’ ik ze, maar vannacht voelde ik het ‘zoemen’ tussen mij en het matras, maar meestal voel ik alleen dat er iets zit.

  Op internet kan ik niet echt een eenduidig antwoord vinden,

  Hoop dat je mij verder kan helpen!

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Domerbeestjesinbed
  Gast

  Heel graag, en zal er daarna een reactie op geven
  Dankje wel alvast

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je bed is een intieme plek. Hier rust je uit en bewaar je je geheimen. De beestjes zijn onbewuste irritaties. Het kan zijn dat iemand je meest intieme plek heeft geraakt. Je privacy is hierdoor aangetast.

  Dromerbeestjesinjebed
  Gast

  Bedankt voor de analyse! alleen wat wordt bedoeld met de intieme plek die wordt geraakt?

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">