Bedreigd, telefoon gehackt, prijs op mijn hoofd, vliegen, vluchten

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Noelle
  Gast

  De nachtmerrie:

  Ik ging naar een nieuwe school en kwam hier een jongen tegen die ik leuk begon te vinden, deze jongen behoorde uiteindelijk tot een gevaarlijke groep mensen die alleen mij dood wilde hebben. (Ik weet de reden niet meer waarom)

  Deze jongen heeft onder iemand anders naam mijn telefoon gehackt en al mijn foto’s doorgestuurd en overal fotos op gezet. (Volgensmij heb ik facebook en whatsapp ook voorbij zien komeb)

  Ik beschuldigde eerst een meisje in mijn droom die ik dacht dat mij gehackt had, maar ik kwam snel achter dat het de jongen is die ik leuk vond op mijn nieuwe school. Ik was doodsbang in mijn droom.

  Ik ben beschoten door een ander lid van diezelfde groep, maar ben niet doodgegaan toen.

  Het speelde vooral af in een huis waar we door de muren geluiden hoorden van een “andere wereld”(?!) ik en mijn ouders trokken het behang eraf en konden toen de geluiden nog beter horen, we werden in de gaten gehouden vanaf, of door, de andere kant van die muren
  .
  Er stond een prijs op mijn hoofd en ik moest en zal dood, de jongen die ik leuk vond van school hackte mijn telefoon en bespiedde mij hierdoor overal. Ik was vooral bezig met het afschermen van mijn camera zodat hij me op dat moment niet kon zien.

  Ik kon vliegen in mijn droom en dit heeft me veel helpen ‘ontsnappen’ ik vloog hoog de lucht in waar ze niet bij mij konden.

  Ik vluchtte veel, en volgensmij hebben ze mijn hond dood gemaakt, maar dit weet ik niet zeker meer.
  Einde
  —————
  Ik werd in zweet bedekt wakker om 05:00 snachts. Huilend. Ik heb zo’n soort droom nog nooit meegemaakt

  Noelle
  Gast

  Oja ik was vergeten erbij te vermelden dat ik vaker zelfmoord wilde plegen omdat ik het zat was in mijn droom. Ik heb het alleen niet gedaan en ook niet geprobeerd maar ik wilde het wel

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">