Attractie park met IS strijders

 • Auteur
  Berichten
 • Loesje1983
  Deelnemer

  Weer zo apart gedroomd vandaag.
  Ik was met een groep van mensen die ik niet kende. We stapten een bus in. En die bracht ons naar een pretpark.

  Er waren IS strijders en vrouwen met boerka’s.
  Je werd in karretjes gezet en je zag verschrikkelijke beelden. Vrouwen vielen maar werden niet geholpen. Bij betslen werd het geld niet aangenomen van een vrouw. En er hing een verschrikkelijke sfeer.
  Als je geen werkende zaklamp had kreeg je een tas om je middel.

  Esme
  Moderator

  In de bus laat je je leiden door anderen. Met de meute meegaan. Het pretpark is je levenspad, door de attracties zoals een achtbaan, die op en neer gaan. Sommige attracties laten je ontspannen of nadenken.

  Een boerka kan als middel dienen om je te beschermen tegen onvoorziene zaken. Het is als de tarotaart Het Rad van Fortuin. Invloeden van buitenaf (zoals het weer) kun je niet altijd sturen. Soms is het lot dat bepaald wordt. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/arcana/pagina%2010%20rad%20van%20fortuin.html. Wie zwak is in deze maatschappij kan het moeilijk krijgen. De zaklamp is een lichtpuntje in het duister of onbewuste.

  Loesje1983
  Deelnemer

  Dank je wel voor je reactie! Die verschrikkelijke sfeer, heeft die ook een betekenis. Vroeg ik me af?

  Esme
  Moderator

  De verschrikkelijke sfeer kan te maken hebben met een depressie of vastgelopen situatie. Misschien heb je zelf een idee wat dat zou kunnen zijn.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">