Aparte droom vaker

 • Auteur
  Berichten
 • S
  Gast

  Hoi,

  Ik heb sinds 2 nachten last van een specatfieke droom deze was vanacht extreem dat ik erdoor wakker ben gebleven.

  Droom ging alsvolgt;
  Er werd aangebeld ik nam op er werd gezegt door ’n klein kindje( duidelijk een jongen) of ik de deur open kon doen en dat hij blij zou zijn en me dan ook wel mama zou noemen. Daarna ging in me beleving of echt de bel van ver ik werd wakker… Ik heb toen met ’n bang gevoel wel de horen genomen er was niemand heb toen nog bij de deur gekeken.
  Hierdoor ben ik niet meer in slaap gekomen. Zit hier al de gehele dag mee.

  Hoop dat iemand mij meer duidelijkheid kan geven.
  – heb een kind
  – nieuwe relatie wel
  -niet zwanger.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het kleine kindje is een spiegel van je zelf. Tijdens je droom haal je het kind in je naar boven. Dat het een jongetje is, komt omdat het hier gaat om kracht (mannelijke eigenschap). Het kan zijn dat je op jonge leeftijd door bepaalde situaties een krachtig kind bent geweest. Je zorgzame kant komt hier ook naar boven, want het jongetje noemt je mama. Het kan ook met je beroep te maken hebben. Dat je angstig wordt, kan zijn, omdat je het krachtige jongentje kwijt bent geraakt door verplichtingen of tegenwerking. Je mag het herontdekken. Het doet me denken aan de tarotkaart De Dwaas. Deze kaart kan je als inzichtkaart gebruiken. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/arcana/pagina%2000%20dwaas.html.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">