Angstaanjagende droom

 • Auteur
  Berichten
 • L.ina
  Gast

  Hallo allemaal,
  Ik heb een hele nare “droom” gehad,
  Al voelde dit levens echt.
  Ik lag gewoon in bed met mijn vriend en opeens hoor ik 2 stemmen fluisteren. Iets van wie zou er als eerst wakker worden en langzaam deden ze de dekens naar beneden. Het moment van wakker worden kan ik me niet herinneren het voelde alsof ik al wakker was. Ik was echt heel bang heb wel vaker dromen dat er iemand in mn kamer staat maar omdat ik op mn buik slaap kan ik het niet zien. Heeft iemand ook zoiets meegemaakt ?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg.

  L.ina
  Gast

  Ja graag!
  Ben benieuwd wat het nou precies betekent..

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Als je stemmen hoort in je droom, duidt dit op een boodschap uit het onbewuste. Het kan ook een lichte hallucinatie zijn. Het kan zijn dat je je begeeft tussen droom en wakkerzijn. Stemmen horen kan ook te maken hebben met stress of hormonen die in de war zijn. Dat de dekens weggetrokken voelen, kan te maken hebben (hallucinatie) met bijna hetzelfde als de stemmen. Je lichaam ervaart een koude rilling, wat voelt als weggetrokken dekens. Je brein kan rare trucjes met je uithalen.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">