afwassen en meel weggooien

 • Auteur
  Berichten
 • mo
  Gast

  In mijn droom was ik in een studentenhuis met allemaal mannelijke studenten. Ik was de enige vrouwelijke student. Er was een grote afwas en er lag ook een flinke hoop met meel op het aanrecht. Dat moest opgeruimd worden. Daarna ging ik de afwas doen.
  Ik droom wel vaker dat ik een kamer zoek in een studentenhuis, terwijl ik al eeuwen geen student ( geen 18 dus :-))meer ben.

  Ebeline
  Gast

  Als je over een studentenhuis droomt betekenent dat dat je veel waarde hecht aan kennis en opleiding. Je bent ervan overtuigd dat je altijd aan het leren bent en niet alleen op school.

  De mannelijke studenten staat voor het mannelijke espect of energie in jezelf. Dus assertief, rationeel, agressief of competitief.

  Meel staat voor zuinig maar gelukkig leven. Het staat ook voor hard werken.
  Meel in een droom betekent ook het verwerven van verheven kennis, reizen, geld, winkelen, gereedschap, kasteel, verdediging, religieuze aard, begeleiding of herstellen van een ziekte.

  Afwas suggereert dat je verder gaat en plannen maakt voor het volgende dat op je pad komt. Aan de andere kant zou het ook kunnen verwijzen naar je dagelijkse routine. Misschien zit je vast in een sleur.

  mo
  Gast

  Ben bezig met een mega-opruiming in mijn huis ( en in mezelf dus;-)) Heel veel actie, daadkracht dus. En veel oud verworven kennis in de vorm van boeken, ed. gaat de deur uit ( oud meel ). Nieuwe energie komt naar binnen

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">