Advies intense dromen

 • Auteur
  Berichten
 • Daphne21
  Gast

  Goedenavond,

  Ik zou heel graag iemand’s mening hebben over het volgende:

  Ik droom voor zolang ik me herinner best intens. Zo gaan mijn dromen erg vaak over achtervolgingen, stress, nachtmerries, dingen die ik in het echte leven moet doen en verkeerd gaan en ze geven vaak een ‘luguber’ of onprettig gevoel. Ik droom ook vaak heel realistisch, al lijk ik soms ook een soort ‘glitch’ te hebben (ik kan bijvoorbeeld niet op een stoel zitten, dan glij ik eraf). Soms realiseer ik me ook dat ik droom en als ik dan niet meteen wakker word, kan ik bepalen wat ik wil veranderen in mijn droom (zodat het bijvoorbeeld geen nachtmerrie meer is). De intense dromen geven een soort nasmaak de rest van de dag en soms weet ik ook niet meer zeker wat ik droomde en wat echt is. Ook word ik vaak ‘moe’ wakker.

  Ten slotte heb ik ook wel eens dat ik half wakker ben en half slaap. Dan droom ik dat ik berichtjes heb op mijn telefoon en leg ik deze op een andere plek (wel in bed) weg. De volgende dag wil ik dan de appjes lezen en staan ze er niet op. Wel ligt mijn telefoon dan op de plek van mijn droom.

  Volgens mij ben ik best een emotioneel gevoelig persoon en verwerk ik veel stress in mijn dromen, maar eigenlijk vind ik het ontzettend vervelend en zou ik graag advies willen. Dus mocht iemand tijd hebben en iets van mijn verhaal snappen, dan zou ik het erg waarderen!

  Groetjes,
  Daphne

  Priscilla
  Gast

  Hoi Daphne,

  Ik heb precies hetzelfde probleem met intense realistische dromen.
  Ik ben toevallig een paar dagen geleden bij een medium geweest die niks over mij wist. En hij begon al snel over mijn nachtrust.

  Met die dromen die wij hebben word je gewoon moe wakker.

  De medium zei dat ik (jij waarschijnlijk ook) 2 levens leiden. 1 in de realiteit en 2 in onze dromen. Onze dromen geven boodschappen aan ons door, aan ons om die te ontcijferen en er wat mee te doen.

  Ik, en jij, moeten die boodschappen volgen, dan zal de rust ook volgen zei het medium.

  Maar eerlijk, niet van elke droom heb je een uitleg.

  Hopelijk helpt dit je een beetje, wetende dat je niet de enigste bent. En toch de boodschappen moet ontcijferen in de hoop dat de dromen rustiger worden.

  Groetjes

  Priscilla

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">