Advies gezocht (chaotisch verhaal en lang)

 • Auteur
  Berichten
 • Mark
  Gast

  Jarenlang(20+ jaar) heb ik wat met het paranormale te maken. Sinds ik 6 jaar geleden in dit huis ben komen wonen zijn de ervaringen haar hoogtepunt behaalt in mijn leven, kon erger maar toch. Toen ik hier net kwam wonen had ik mijn matras op de grond(had nog geen bed). In de ochtend werd ik wakker en voelde eerst m’n lichaam naar links bewegen en daarna naar rechts. Het was of iets eerst een stap op m’n matras aan de linkerkant deed en daarna op rechter kant. Het was gewoon dat m’n lichaam aan het mee bewegen was omdat m’n matras indeukte aan beide zijden.

  Ik heb heb een keer wat leek op een knuffel van achter gevoeld, lag op m’n buik en voelde eerst wat op m’n rug en voelde armen van m’n buik naar m’n borst gaan. Stond maar meteen op na dat.
  Ook meerdere keren iets was op slaapverlamming leek, alleen had ik mijn telefoon tijdens dat “verlamming” verplaatst naar een andere plek als normaal en toen ik wakker werd lag mn telefoon op die plek. Dus hoogstwaarschijnlijk geen slaapverlamming, maar serieus een duistere kracht dat ik ook aanvoelde als een negatieve energie(Heel sterk groot negatief gevoel) dat mij gewoon probeerde bang te maken.

  Voor nu een langere periode word ik wakker gemaakt door iets/iemand dat mij wakker kriebelt. Ik kan mij krabben en het gekriebel verplaatst zich naar een andere plek en dat kan een tijdje door gaan. Hetzelfde gebeurde ook toen ik op vakantie was 3 nachten achter elkaar in de 2e week van m’n vakantie en die vakantie. Ik heb geen allergie en voor zover ik weet geen bedbugs en het gebeurd niet alleen in bed. De laatste paar weken word ik tijdens mijn dromen wakker gemaakt, dus denk dat het wil voorkomen dat ik informatie uit m’n dromen haal. Ik ben me er van bewust dat dromen je ook kunnen waarschuwen.

  Eind vorig jaar, begin dit jaar. Wilde graag een paranormaal research doen in dit huis, begon met audio opnames(evp) maken via mobiel. Het resultaat was vaker dat ik niet hoorde wat er werd gezegd t.o. wel. Dus ik op zoek naar een ander middel om te communiceren dat geen Ouija bord was.
  Dat vond ik en om eerlijk te zijn wil ik niet delen wat het is, want het is ook riskant. Ik ga wel het resultaat van deze manier van communiceren delen. Het eerste wat naar voren kwam was dat ik met leugenaars te maken had, liegende geesten dus. Het 2e wat op viel was dat er telepathisch gecommuniceerd kon worden, ja je leest het goed. Dat begon 8 maanden terug en is nu nog steeds gaande, iets of iemand luistert iedere gedachte mee en reageert daar op door middel van een korte aanspanning(1+ja, 2=nee 3=haha) van m’n hersens. In het begin was het 1 die heel negatief was, niet veel later kwam er 1 bij die heel erg positief was. De negatieve heb ik stil gekregen met gebeden maar is er ook nog, de positieve is koppig en gebeden hebben heel weinig effect op diegene. Ze(word geclaimd het een zij is) wilt niet weg.

  Nog een ervaring dit jaar wat heel raar was.Er was een avond dat ik een super intense, hoog adrenaline gehalte game aan het spelen was. Na een uur of zo was dat potje af. Ik zat bij te komen en het was net alsof ik iets van een hart aanval of zoiets kreeg. Mijn hartspier trok samen en het leek alsof mijn hart m’n lichaam uit getrokken werd. Meteen daarna had ik het koud, ik had de kachel op 22 graden en het voelde alsof ik onderkoeld was, ik ging schuddend van de kou m’n bed in om mij op te warmen. Na een aantal minuten was ik opgewarmd. Ik ben daar na er voor naar de dokter gegaan en zij herkende dit niet als iets medisch.
  Waar het op neer komt is dat ik heel graag van dat gedoe af wil . Dat constante reactie op m’n gedachte heb ik genoeg van. Je snapt dat je privacy 0 is dan en de reden zal gok ik niet positief zijn. Echt zeker weet ik niet of hier een exorcisme voor nodig is, maar als het moet dan moet het.

  Sospirita
  Gast

  Je heb allen slechte geesten denk ik zo te zien of een klopgeest. Ik zou naar de priester gaan en vragen of hij of zij je huis kan gaan cleanen of thee wel schoon maken van slechte dingen die wij niet zien meer zou ik niet weeten je word denk ik niet aan gevalen of dat er dingen veel verplaats worden dus.
  Veel succes

  Irene
  Gast

  Hiya!

  Ik ben een Christelijke heks en een medium, ik hoop dat ik je een beetje kan helpen!
  Om mijn eigen kamer te cleansen (slechte energie en geesten die niet het beste met me voor hebben buiten houden) gebruik ik vooral wierrook. Geuren als sandalwood, sage en lavendel zijn hele goede om een kamer of een plek te cleansen! Loop met het stokje door je kamer (of huis, maar dan raad ik je aan het kamer voor kamer te doen), houd wat je wilt goed in je hoofd, of zeg het hardop.

  Het is misschien jammer voor de geest, maar het is nu jouw huis, en jouw plek. Maak hen dit ook duidelijk. Zij zouden kunnen blijven als ze je kunnen en willen helpen, of als ze je gewoon met rust laten. Ik heb menig keer teren een geest gezegd dat ze weg moeten, omdat dit /mijn/ kamer is. Soms ook geschreeuwd, niet alle geesten zijn even makkelijk daarin.

  Je leren afsluiten is ook een optie, maar als ze al telepathisch met je aan het communiceren zijn weet ik niet zeker in hoeverre dat gaat helpen.

  Ik hoop dat je hier iets aan hebt! Als je wilt mag je me altijd een berichtje sturen 🙂

  Veel liefs en succes!

  Charlie
  Gast

  Je kan er het makkelijk afsluiten, al denk ik niet dat het mogelijk is om er vanaf te komen. Vraag me niet waarom het werkt. Maar er is mij ooit verteld dat je de baas bent over al het spirituele wat je overkomt. Stuur al die energiën weg, zeg (desnoods hardop) dat je er vanaf wil zodra het gebeurt, zeg dat de energien je met rust moeten laten (zodra je er last van hebt) en uit je huis en leven moeten vertrekken. Het klinkt simpel, maar het werkt in ieder geval goed genoeg om ermee te kunnen leven.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">