Achtervolging

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Aaliya
  Deelnemer

  Mijn droom begon over dat ik twee mannen zag die tegen mij praten op een hele vriendelijke manier alleen wilde ik niet met ze praten en liep ik weg. Ze hebben mij laten gaan.
  Toen ik ben wegelopen zag ik een man met een kind. Hij groette mij en wees naar zijn kind en wilde mij voorstellen met zijn kind. Ik wilde dat niet en liep door. Toen zag ik twee vrouwen toen ik iets verder doorliep met twee honden. Ik wilde hun meteen voorbij lopen maar de vrouw zei “je kan er nog niet langs we moeten wachten op de eigenaar want de honden bijten. Op dat moment liep ik heel hard en de honden bleven achter mij aan continue maar konden mij niet bijten ik was hun steeds voor maar op een nippertje. Ik bleef lopen op een gegeven moment ging ik ergens op iets staan en de honden bleven beneden mij. Ze konden niet meer bij mij komen toen werd ik wakker.

  Wat kan dit betekenen waarom word ik ineens achtergevolgd door honden nadat ik twee keer mensen voorbij loop?

  Heel erg bedankt voor jullie hulp?

  Esme
  Moderator

  De valse honden symboliseren de maatschappij, die niet alleen gezellig en behulpzaam kan zijn, maar ook hard. Het heeft te maken met bekvechten, waar je voor wegloopt. Kinderen staan voor onbevangenheid. De mannen staan symbool voor dubbele mannelijke kracht, zoals assertief, competitief en rationeel. De vrouw staat voor de emotie en verzorgende kant.

  Aaliya
  Deelnemer

  Bedankt voor uw reactie!
  Wat kan dat betekenen de honden? Ik heb vaker dromen over honden die achter mij aan komen en waar ik voor wegloop of wegren.

  Esme
  Moderator

  Normaal gesproken symboliseren honden voor trouw. In jouw geval achtervolgen ze je. Dit vindt zijn oorsprong meestal in angsten uit het dagelijkse leven. Achtervolgingsdromen geven mogelijkerwijs aan hoe je met angst en stress omgaat.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">