Achtervolging/ zelfmoord

 • Auteur
  Berichten
 • Indirhav
  Deelnemer

  Wou eens horen of iemand een betekenis zou kunnen geven aan mijn droom/ nachtmerrie.
  Zat in de auto naast mijn nonkel die ik zo goed als nooit zie en mijn papa was iets verderop aan het wandelen. Het was nacht en iemand was ons aan het achtervolgen ik kies om naast mijn papa te wandelen. Ik en papa willen aanbellen bij iemand thuis en wij staan op een trap aan de voordeur van het huis en die man die ons achtervolgde stond naast ons en zei “ik wil alleen hulp” en pleegde zelfmoord door zichzelf op te hangen aan de boom naast het huis. Ben daarna direct wakker geworden.

  Dankuwel voor de antwoordden die komen en me een beetje uitleg zouden kunnen geven.

  Vriendelijke groet.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je nonkel is waar je in de droom aan hangt. Maar je zit naast hem, dus laat je je leven door anderen besturen. Je gaat vaak af op de keuzes die anderen maken. Achtervolgen staat symbool voor weglopen voor angsten. Zelfmoord staat in dromen symbool voor het ontdoen van eigenschappen of situaties. Het is wel een eng beeld, zo in die droom, maar heeft niets met toekomstbeelden ofzo te maken.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Indirhav
  Deelnemer

  Hoi dank je voor uw reactie, was er ook nog vergeten bij te zeggen dat iemand heel dicht bij mijn hart 1,5 jaar geleden zelfmoord heeft gepleegd maar niet op de manier hoe ik droom, droom sindsdien vaker over zelfmoord maar op allemaal andere manier behalve de manier hoe die persoon zichzelf van het leven heeft genomen.

  Esme
  Moderator

  Oh, ja…dat is erg. De nachtmerrie kan ook komen door een traumatische ervaring. Een zelfmoord ervaring is een angstige ervaring. Je bent het in je droom aan het verwerken.

  Indirhav
  Deelnemer

  Dankjewel voor je antwoord

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">