achtervolging en zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • Ellenk
  Deelnemer

  Wie kan mij deze dromen uitleggen?

  Ik droomde dat ik bij mn ouderlijk huis was.Ik had iets gedaan wat niet handig was en stond bovenaan de trap.zag allemaal mannen die mij iets aan gingen doen.
  Ik moest vluchten en snel, er stond nog iemand op de trap en ze was eerst een vriendin van mij maar ik heb enorm veel moeite met haar nu.
  In de droom liep ik haar voorbij de trap af en dacht nu is ze alleen in gevaar. bij de voordeur lag een eerder opengemaakte blauwe envelop van de belastingdienst maar de brief was er al uit dus liet ik die liggen was niet belangrijk. Ik deed de deur open en dacht nu moet ik snel rennen en ergens slim verstoppen waar ze mij niet vinden.
  Ik kwam helemaal niet vooruit was totaal verlamd.Ik dacht heb adrenaline nodig om nu vooruit te kunnen komen.

  Ook droomde ik dat ik een vriendin van vroeger zag, ze was hoog zwanger en had een (abnormaal) enorme grote buik. ze was blij en had allemaal vriendinnen om haar heen. ik keek ernaar en was jaloers op haar.

  Wie kan mij deze dromen helpen verklaren?
  Dankdank

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">