achterstallig groot huis

 • Auteur
  Berichten
 • Fleur
  Deelnemer

  Ik droom al jaren vaak hetzelfde.
  Ik ga verhuizen naar een groot oud vervallen huis met een oude keuken en oude troep van de vorige bewoners er nog in. Het is de ruimte en het strand achter het huis wat me doet besluiten te verhuizen van mijn eigen heerlijke woning in voor mij heerlijke buurt .Omdat ik geen geld heb om het grote huis op te knappen krijg ik spijt en word ik wakker.
  Ik kan veel dingen wel verklaren zoals de keuken ,ik heb zelf een mooie keuken waar ik toendertijd hard voor gespaard heb, maar wat ik niet kan verklaren dat het altijd hetzelde huis is.( het huis bestaat in werkelijkheid maar dan zonder strand en het staat niet ver van me eigen huis vandaan in werkelijkheid maar staat wel in een straat waar ik een hekel aan heb ,Met het huis heb ik niets er zit nu een marrokkaanse kapper in gevestigd.
  Kan iemand mij uitleggen waarom het perse dat huis is wat steeds terugkomt/

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een huis staat symbool voor je lichaam en ziel. Het is als een jas om je heen. Elke kamer heeft een functie en bevat je eigenschappen en vaardigheden.

  Een oud, vervallen huis staat voor oude denkwijzen, je houding en hoe je in het algemeen voelde en dacht. Een huidige situatie in je leven kan deze oude manier van denken en doen weer oproepen. Het is een vingerwijzing dat je je manier van denken moet updaten. Als het huis nieuw is, kan opgemaakt worden dat je een nieuwe fase in je leven nadert.

  Het strand is een overgang van het bewuste (aarde) en onbewuste (zee). Dit ga je ontwikkelen, door meer naar jezelf te kijken. Water staat symbool voor je emoties. Deze zet je om in ratio. Het huis waarover je droomt is het onbekende waarbij je veel vraagtekens en nieuwsgierigheid bij hebt. Het trekt je aan en stoot je af.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">