Aanwezigheid in slaapkamer

 • Auteur
  Berichten
 • Laila
  Gast

  In mijn droom zie ik een klein jongetje en wij lezen elkaars gedachten, alles wat ik zeg dat zegt hij ook precies op het zelfde moment.
  Even later verteld een stem ( ik weet niet wie) dat dit duidt op duivelse aanwezigheid, de stem verteld mij ook dat als ik 2 kleine steentjes in een kop koffie vind, er een duistere energie bij mij is.
  Ik voelde me heel angstig en werd met een angstig gevoel wakker, ik voelde ook op het moment dat ik wakker was dat er iets bij mij was wat niet klopte.
  Ik viel toch weer in slaap, en de nachtmerrie ging door..
  Ik droomde dat ik in bed lag nog steeds angstig, ik voelde in mijn droom dat er een hele kwade duistere aanwezigheid bij mij was, in mijn droom grijp ik naar mijn nacht-lamp en in de spiegel die in mijn kamer tegen de muur staat, zie ik in eens een zwarte schaduw bij mijn hoofd, ik loop uit bed maar voel me vermoeid, ik kan bijna niet lopen..
  Ik kom aan bij de slaapkamer deur van mijn moeder, ik duw haar deur heel hard open en zeg : Mam de duivel is in mijn kamer … en op dat moment val ik op de grond van vermoeidheid, mijn moeder tilt me op en legt mij op mijn bed, en spreekt mijn naam uit en zegt : dit gaan we niet doen dit ga jij niet toe laten jij bent sterker dan dit!
  Op dat moment word ik wakker.

  Iemand enig idee?
  In hoe verre is een droom symbolisch?
  Kan het zijn dat ik bezocht ben door een kwade energie?

  Ebeline
  Gast

  Jij en het jongetje: telepathie, het vermogen hebben om onuitgesproken dingen op te pikken. Helderwetend of heldervoelend, paranormale gaves.
  Toeval bestaat niet, synchroniteit wel.

  De duivel en de donkere schaduw kan symbool staan voor je eigen schaduwzijde oftewel een negatieve aspect van je persoonlijkheid. Maar ook je eigen angsten waarmee je rondloopt. (Hoe sta je tegenover spiritualiteit, het occulte? )

  Stenen en duivel kan ook symbool staan voor schuldgevoelens, morele kwesties.

  Koffie: de kern van de zaak bekijken voordat je je ermee inlaat.

  Ik denk dat jij de spirituele gave hebt om gevoelens en gedachtes op te pikken maar ook aanwezigheid van spirits/entiteiten.
  Je zult hiermee moeten leren omgaan en je niet laten leiden door angst. Angst maakt instabiel en zwak. Je bent inderdaad veel sterker dan dat maar je moet je eigen gaves erkennen en ermee leren omgaan.

  Laila
  Gast

  Wat aardig dat je reageert, toch vraag ik me af wie dat jongetje dan is?
  Ik heb geen broers of zussen en toch was ik heel verbonden met dat jongetje.
  Ondanks een stem mij vertelde dat de telepathie die ik op dat moment met dat jongetje had, duidde op duivelse aanwezigheid.
  Ik ben inderdaad heel spiritueel en hou me vooral bezig met astrologie.
  Ik heb mezelf nog nooit echt bezig gehouden met entiteiten, wel weet ik dat ik hoog gevoelig ben.

  Vriendelijke groet.

  Ebeline
  Gast

  Ik denk dat je dan een medium of paragnost moet raadplegen die exact kan zien wat er precies bij je huist. Bijv the psychicmom wepowerfullbeings. Op Facebook te vinden. Of iemand anders die net iets verder kan kijken dan alleen droomduiden

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">