Aanslag

 • Auteur
  Berichten
 • Zuricka
  Gast

  Ik had laatst gedroomd over een aanslag, en ik kon geen kant op. Ik zou graag willrn weten wat het betekend.

  Ik zat in de trein (die reed ondergronds) en uiteindelijk stopte hij bij het treinstation, ook ondergronds. Er stond een gastje op in de trein en begon iedereen neer te schieten. Vanuit de ingang, wat ook gelijk de uitgang was, zag ik nog meer mensen met geweren aanlopen. Ik wist uit de trein te ontsnappen en liep via de tunnel waar de trein in reed stil naar het volgende station.
  Maar toen ineens zag ik even verderop in de tunnel een paar gasten met geweren aanlopen. Snel ging ik rechts van mij een deur in.
  Achter die deur was een ruimte waarvan ik niet zo goed weet wat het moest voorstellen, maar het had een soor noodlift/kluisachtig iets, het was een soort kluis die van verdiepingen kon veranderen. Ik zag er mensen in witte labjassen paniekerig heenrennen. Toen zag ik dat er via een andere deur de aanslagplegers binnen kwamen lopen. Snel rende ik ook naar de lift en meteen toen ik er was ging de deur dicht. De lift schoot naar beneden, en toen waren we op een andere verdieping.
  Maar ook daar stonden mensen met geweren ons op te wachten. Toen ineens stond ik buiten de lift op verdieping -1 samen met 2 andere mensen. Iedereen in de lift was neergeschoten. Uiteindelijk zei een van die twee meiden: jullie kunnen ontsnappen. Samen met een andere meid glipte ik weg. Toen ik de deur uitging kwam ik in een hotel gang uit.

  We waren erg bang dat iemand hier ook zou zijn dus deden we alsof we hier gewoon verbleven en dat we beste vrienden waren. We liepen hand in hand het gebouw uit en werden niet gezien.

  Toen ineens was ik thuis en vertelde ik het mijn ouders, maar die wilde me niet geloven. Uiteindelijk besloot ik uit angst toch nog naar de terroristenorganisatie te gaan, die om de hoek verbleef in een klein huisje. Daar bood ik aan hun bediende te zijn voor gratis, zodat wanneer ze mij dan toch herkenden, dat ze mij misschien lieten leven. Ze droegen allemaal oranje, maar ze zagen er gewoon uit als normale 20 jarigen.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een aanslag betekend, dat in je wakkere bestaan er spannende gebeurtenissen te wachten staat.

  De trein is de levenstrein. En is ondergronds dat inhoud, dat je in het onbewuste treedt. Schieten staat voor kritiek uiten. Het zou goed kunnen, dat de maatschappij je momenteel te veel is. De tunnel staat voor de schoot van de vrouw of baarmoeder. Je wilt graag weer terug naar de basis, wat veilig en vertrouwd is.

  Een deur heeft met keuzes te maken. Rechts is de bewuste kant. Links is de onbewuste kant. De lift brengt je naar een ander niveau. Naar beneden is berg afwaarts en negatieve emotie, naar boven is een potentieel goede situatie. Lab jassen staan voor alchemie, die zorgt voor transformatie of verandering. Het lijkt erop dat je niet makkelijk met kritiek om kunt gaan, omdat je je in deze droom niet goed hebt kunnen verdedigen.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">