Aanslag – echtgenoot – huis

 • Auteur
  Berichten
 • Kiva
  Deelnemer

  Heel vreemd gedroomd vannacht en erg onrustig wakker geschrokken…

  Ik ben samen met enkele mensen en mijn echtgenoot in een kleiner huisje in een wijk in de stad waar ik woon. Plots zie ik iemand van allochtone afkomst voor het raam verschijnen en gooit hij iets van een bom/molotov cocktail door het raam. Ik schreeuw dat we moeten weglopen. Mijn echtgenoot blijft apathisch in de sofa zitten en zegt: ‘we moeten toch eens sterven’. Ik word heel boos en schreeuw nogmaals dat hij zich moet reppen. Hij heeft niet echt de intentie om te rennen voor zijn leven, maar komt uiteindelijk wel mee. Daarna ontploft de boel. Even later zijn we weer in het huisje om de schade op te meten.
  En toen werd ik wakker :-/

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het kleiner huisje staat voor bewegingsvrijheid. Deze is momenteel geestelijk minder. De allochtoon belemmert je uitzicht. De bom staat voor woede. Je hebt niets met allochtonen. Je echtgenoot kan zich niet druk maken, maar jij wel. Je wilt liever niet met die mensen in aanraking komen en ren je weg van de situatie. De schade van het huisje is de ergernis dat je oploopt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">