Aankijken

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Eend
  Gast

  Ik had een rare droom vannacht. Ik was aan het slapen en opeens hoorde ik een geluid. Ik keek bij de kussens op men bed en daar was een zwarte baby eend die me aan het aanstaren was. Ik was erg verward en beetje bang.

  Ik ben in de afgelopen nachten steeds wakker geworden rond 3-4 uur en dan kan ik niet meer slapen.

  Zou iemand mij kunnen vertellen wat dit betekend?

  Cin
  Gast

  Je ligt in je droom in bed. Dit staat voor je huidige levenssituatie. Ik weet hier natuurlijk niks van af, maar zal proberen de droom zo goed mogelijk voor je te duiden.

  Een droom waarin je wakker wordt in de droom zelf is een droom waarin je moet opletten. Er wordt een belangrijke boodschap doorgegeven, een waarschuwing. In deze droom zitten veel (onderdrukte) emoties verborgen. Bijvoorbeeld in het wakker worden, de emoties die je zelf toeschrijft (angst en verwarring). De eend (die staat voor emoties maar ook voor laster/leugens), de kleur zwart, het hoofdkussen (huilen in stilte, verborgen emoties). Een kuiken staat voor nieuw leven. De kleur zwart voor dood/vernietiging/wanhoop en verstarring van het bewustzijn.

  De emoties die je voelde in je droom zijn belangrijk. De angst geeft aan dat je niet tevreden bent over de huidige situatie. Een vergissing of de wil van het herstellen van een fout. De verwarring geeft aan dat er problemen zijn onder ogen gezien moeten worden.

  Ik hoop dat je er iets mee kunt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">