Aangeraakt

 • Auteur
  Berichten
 • i
  Gast

  Hallo,

  Gisteren een apparte ervaring gehad, ik zat op de bank tv te kijken. En mijn gedachten, deden iets. Ik zat te bidden. (in mijn hoofd).
  Ik merkte dat de tv begon te storen, dus ik deed het geluid eraf. Dat hielp. Heel langzaam leek ik weg te vallen. Ogen deed ik dicht.
  Tot ik hele erge druk voelde op mijn ribben, bijna stikkend happend naar lucht (alsof mijn longen leeg gedrukt werden)duurde een paar seconden waarnaar er een gevoel ontstond van een hand op mijn hart. Daarna hoorde ik , heel zacht : je handen steek ze uit , draai ze om , en toen voelde ik heel zacht vingers die over de binnenkant van mijn handen gingen (strelen) .en een stem die zei , ik ben dichtbij. Ik was gelijk helemaal ontspannen, rustig. Gevoel van troost. Wat kan dit zijn ?. paar jaar geleden ook zoiets meegemaakt, maar als je dat dan verteld, is het ow je verbeeld het je maar.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">