4 dromen, allemaal vervoersmiddelen

 • Auteur
  Berichten
 • Ronin
  Gast

  Ik had 4 verschillende dromen vannacht.

  1e droom: ik moest naar school. ik wilde met de fiets gaan, maar ik was te laat. Ik ren om de bus te halen. Ik haal de bus net op tijd, maar verlies daarbij wel mijn tas.

  2e droom: ik ben op mijn terugweg naar huis van de winkel. Ik ben aan het fietsen en heb mijn 2 zussen mee op de fiets. Uiteindelijk merk ik dat ik mijn spullen niet meer bij mij heb en ik ga alleen terug maar de winkel. Mijn (school)tas met laptop etc, bleek gestolen te zijn tijdens het inpakken van de boodschappen.

  3e droom: ik heb kralen om sieraden te maken. Ze waren erg duur en ineens valt alles in het gras. (ik zit voor een gemeentehuis). Uiteindelijk zit ik in de auto bij mijn ouders en probeer terug te gaan naar de plek om alle kralen te verzamelen. Veel obstakels etc. Uiteindelijk eeuwig bezig om alle kralen te verzamelen.

  4e droom:
  Een trap. Ik wordt uitgenodigd bij iemand thuis van vroeger. Ik kom binnen en we gaan direct een trap op. De trap loopt langs de wanden en de kamer is rond. Het is een prachtige houten trap met velour op de treden en overal heb je weggetjes naar boven en naar beneden. Die moeder van het meisje wilde perse dat ik eerst over de trap ging, al had het verder geen toegevoegde waarde.

  Dit waren korte versies van de dromen. Iemand een idee wat de leidraad van alle dromen betekent?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">