3 droom fragmenten

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Rose
  Gast

  Ik herinner 3 fragmenten zoals de titel zegt.

  1: ik moest met mijn leraar wachten op de les. Hij zei dat ie thuis ging wachten en ik mocht mee. We liepen een grote, lichtblauwe woonkamer in. Er stonden veel banken en stoelen. We gingen ieder op een bank zitten tegenover elkaar. We hadden een luchtig gesprek. Zijn dochters liepen even door de woonkamer. Eentje liep door en de ander kwam naast me zitten. Ze zag er heel anders uit dan in het echt. Hetzelfde gold voor zijn vrouw die daarna binnenkwam. Ze vroeg of ik rem hand of elleboog wilde geven (geen uitleg daarvoor nodig haha). Ze wachtte m’n antwoord niet af en we deden de elleboog. Daarna had ik een gesprek met haar.

  2: ik ging met m’n oud rijles instructeur boodschappen doen. Ze had een baby mee. Toen we in de supermarkt kwamen, zei ze dat ze de kinderwagen was vergeten. Ze vroeg of ik op haar kind kon passen zodat zij die kon halen. Ik vond dat goed en ze liep weg. De baby bleef heel kalm en bleef zo totdat zij terugkwam.

  3: ik had met m’n beste vriendin afgesproken. Ik weet zelfs nog dat ik om half 9 in de avond aankwam. Gek genoeg woonde ze in mijn huis in die droom. Ik zag haar eerst niet toen ik binnenkwam. Haar broer en zus zaten op de bank en nog iemand op de stoel. Ik ging op een andere bank zitten. Haar broer en zus waren het meest in gesprek. Ineens zag ik m’n beste vriendin naast haar zus zitten maar ze was stil en zag er bleek en moe uit. Daarna ging ik met haar naar buiten en ze had een kleine schilderij voor mij gemaakt. Het was een strand met zee die hoge golven had. Ze leek zich te bedenken en wou het aanpassen dus ik gaf het terug. Ze maakte de golven wat kleiner, schilderde meer strand erop en voegde heel veel kleur en glitters toe..

  Alvast bedankt voor het lezen en uitleggen!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">