2 vreemde dromen maar kan ze nog niet loslaten.

 • Auteur
  Berichten
 • Mam81
  Gast

  Hallo, mijn eerste droom ging dat ik bij mijn vader was maar woonde ineens in een vorm van oudere woning aan het water. Mijn zus had de bovenverdieping en mijn slaapkamer was net naast de keuken en pa sliep in de woonkamer met een verrijdbare bed die continu in de weg stond dus pa schoof hem geregeld de woonkamer door. Mijn date in de gewone wereld durft nog niet voor zn gevoel uit te komen dus wil het op zn beloop laten voor zijn gevoelens en eruit komen voor de familie enz maar hij was er ook bij .mijn zus was er zonder man en kinderen en wel een nichtje en een paar moeders van school van mijn jongste en de kinderen maar sliepen boven. En mijn date wilde eten dus ik trek de koelkast open en zie daar allemaal bakjes staan van ollebollen en de aantal die nog overbleven van oud en nieuw nog maar zagen er nog netjes uit. En bakjes vol met groente en soort broodje hamburger maar na opening van die bakjes was het waterig en alleen een sausje, dus kwam mijn zus naar mij of er nog wat te eten was dus ik zei nou wat erin hoort te zitten zit er niet in en mijn date heeft honger dus ga maar aan de overkant halen bij henk, dat is een oude vriend van me pa maar die woonde in mijn droom aan de andere kant van het water ineens. Maar toen stapte míjn oudste binnen en zijn vriendin dus pa wilde het bed wegrollen dus mijn oudste en zn vriendin opa helpen en ineens gilt me vader het uit van de pijn want het wieltje reed over zn voet heen en door dat gegil werd ik wakker want pfff hoor het nog.

  Andere droom: ik droomde dat ik met een vriendin uit eten was en mijn bord was al leeg maar mijn drinken nog niet, en keek even rond en een man keek me steeds zo aan en lachen dus ik vroeg hem waarom hij mij steeds aankeek, dus hij zei ik hoor jullie over jullie vriendjes praten maar ik ben nou spreciaal hier op deze valentijnsdag met mijn ex vrouw, dus ik maakte er een grappige opmerking over en die man ging toen ergens zitten en bij elke leuke gesprek zat die man mee te lachen en aangezien ik en mijn vriendin open en eerlijk alles durven te zeggen en die man steeds mij aankeek en meelachtte over wat wij zeiden allebei werd het naar mate de tijd onwennig dus zijn wij weggegaan, maar elke keer kwam ik die man weer tegen.

  Wat kan dat betekenen die dromen?
  Bedankt

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">