2 dromen

 • Auteur
  Berichten
 • Veravd
  Gast

  Hallo, afgelopen nacht heb ik 2 dromen gedroomd en ik wil graag de betekenis weten. Ik heb 2 dromen gehad, de 1e ging over Martin Garrix en de 2e ging over een schoolkamp van 3 weken.

  Martin Garrix:
  In het dorpshuis van Langbroek is er een optreden van Martin Garrix. Ilse heeft geregeld met een wens op een briefje dat ik hem kan ontmoeten, dus ik ga naar het dorpshuis, maar ik wist van niks. Toen ik een deur zag met zijn naam erop, dacht ik: het zal toch niet, maar jawel, ik ging naar binnen en daar zat Martin Garrix op een bank. Ik was in tranen van geluk en later was ik op tv, want dit werd allemaal gefilmd voor op tv. Natuurlijk knuffelde ik Ilse plat, want zij had het geregeld. We hadden een praatje gemaakt en Martin stelde voor om te gaan tenissen, ik zei natuurlijk ja, maar ik was er niet heel goed in, zei ik erbij. Toen waren we ineens in een gymzaal, maar niet van SVL. We konden niet 2 tennisrackets vinden, toen gingen we alle balsporten in één doen, dus tennis, badminton, voetbal en hockey samen met andere mensen, dat was heel leuk. Toen namen we afscheid en ging iedereen weer weg, ik ging samen met mama en Ilse nog een drankje drinken en praten over hoe het was. We kwamen erachter dat we vergeten waren om een foto te maken, dus we gingen op zoek naar Martin. In de gymzaal was hij niet meer, we gingen het vragen en we werden naar zijn kleedkamer gebracht. Daar lag hij te slapen op de bank. Ik maakte hem wakker en we gingen een leuke selfie maken. Toen werd ik wakker.

  Het was half 8 in de ochtend. Ik ging weer slapen.

  Schoolkamp:
  Ik ging op schoolkamp met een paar kinderenvan mijn school: Pippa, Anna S, Guus, en een paar andere waar ik de naam niet van weet. We gingen leuke dingen doen in een moeras. Aan het randje van het moeras stond een groot gebouw, onze verblijfplaats. De verblijfplaats was 2 verdiepingen hoog, je kon met de lift naar boven of beneden, maar als de lift vol was, dan kon je op de vloer staan bij de lift. Er waren een paar activiteiten, ik ging met eentje meedoen, daarvoor kregen we uitleg. Ik was tijdens de uitleg druiven aan het eten, alleen zaten er hele grote pitten in. Die liet ik op de grond vallen, maar ze rolden onder de muur door op de gang, daar kwam Guus langs. Hij ging mij pesten en zijn schoenen onder de muur door schuiven tegen mij aan, dat vond ik vervelend, maar de rest merkte niks. Ik werd heel boos en ik schoof de schoenen terug en was heel boos aan het praten. Toen Guus naar binnen kwam, had hij zijn slippers laten liggen, dus die kwam hij ophalen. Toen de uitleg klaar was gingen Pippa en ik naar beneden, alleen de lift was vol, dus gingen we met de vloer, maar hij liep schuin af, ik gleed weg, maar Pippa had me, Pippa gleed weg, maar ik had nog een randje vast. Toen hingen we daar even en de vloer ging verder naar beneden. Toen liet ik los, maar Pippa stond al, toen ving ze mij op. We knuffelden elkaar even omdat als we waren gevallen hadden we sowieso iets gebroken. Iedereen keek ons raar aan, dus waarschijnlijk hadden ze niks gemerkt. We gingen verder lopen en een tijdje later kwam ik schoenen tekort,dus ik belde mama en zij kwam de schoenen brengen, eerst liep ik de verkeerde kant op, maar toen ik haar had gevonden rende ik naar haar toe en gaf ik haar een knuffel, Madelief was er ook en ik gaf haar ook een knuffel. Toen werd ik wakker.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">