2 dromen, wedstrijd en creatief weekendworkshop

 • Auteur
  Berichten
 • Mingus
  Deelnemer

  droom 1:
  Er staat een wedstrijd op het programma, tegen de fretten. Wij muizen gaan gegarandeerd winnen, want we hebben Mohammed Ali in het team. Dat gaat een grote impact geven, want we spelen op terrein van de fretten en die hebben wel 10.000 kaartjes verkocht, terwijl er maar plaats is voor 1.000. Dat zal een oproer geven, als wij gaan winnen.

  droom 2:
  Ik ben met een creatief werk bezig, iets met tekenen en papier. Ik ben heel goed bezig, vind ik zelf. Ondanks verwachting van helemaal niet. Ik had al mooi getekend en papier er bij gezocht. Ik was op een georganiseerd workshop weekend met nieuwe en oude vrienden als deelnemers. Op een gegeven moment moest ik even terug naar mijn kamer om mijn telefoon te synchroniseren en berichten af te luisteren en muziek er op te zetten om daar straks naar te luisteren. Ik stuitte op wat oneffenheden tijdens synchroniseren en er stonden wat bijzondere berichten op de voicemail. Iets met werk, terwijl ik al goed werk had. Maar er was niks wat mij van de wijs kon brengen. Ik had ondertussen al inspiratie op gedaan om mijn kunstwerk af te maken. Ik had de deur van de kamer bewust opengelaten. Mijn kamergenoot zou toch niet kunnen horen wat er beneden werd gezegd als er over hem gepraat zou worden. Maar wij deden niet aan roddelen, dat wist ik zeker. Kom ik beneden, zijn ze toch wel juist over hem aan het praten. Ik ben echt flabbergasted. Dat had ik niet van hen verwacht.
  Ik laat daarna vol trots zien hoe ver ik gevorderd ben met mijn kunstwerk, ben ook echt trots, hoewel het nog niet af is, want er waren belangrijker zaken te doen: een gezellige avond om herinneringen op te halen. Er kwamen zelfs foto’s boven tafel. Grote foto’s, waar ik op stond met mijn kamergenoot, samen gekke bekken makend.

  Enig licht te schijnen hierop, zelf kom ik er niet aan uit?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">