2 dromen over vriendin

 • Auteur
  Berichten
 • Rose
  Deelnemer

  Goedenavond ik hoop dat iemand mij kan helpen om te zien of ik ‘gelijk’ heb over de tekens in mijn droom. Ze heeft veel problemen op dit moment. Heb dus 2 dromen over haar gehad. Allebei anders maar het thema was hetzelfde. Ze was niet helemaal daar.

  Droom 1: Ik zou haar gaan opzoeken. Ze was opeens verhuisd naar een andere dorp en ik ging erheen met de trein. Het dorp zag er heel anders uit dan in het echt. Het was donker, veel verlichting en kleur overal. Heel veel mensen op straat. Ik kon niet echt haar huis vinden en ze stuurde mij een bericht dat ze erg ziek was en dat ik niet per se hoefde te komen. Ik wou alsnog proberen haar huis te vinden. Ik kwam in een straat waar veel pubers vuurwerk liepen af te steken. Ik was even bang dat er per ongeluk vuurwerk op mij terecht zou komen en liep snel door. Ik kwam uit weer bij het trein station en ik dacht dit is niet goed. Ik liep weer door dezelfde straat terug. De pubers waren nog steeds vuurwerk aan het afsteken en hadden zelfs sterretjes in hun handen. Gek genoeg was ik opeens niet meer bang voor het vuurwerk en kon rustig doorlopen. Toen vond ik het huis van die vriendin maar alles daarbinnen was donker. Ik ging weg zonder aan te bellen.

  Droom 2: Ik was bij haar thuis. Of nouja thuis ze woonde opeens in het huis van mijn oma. Ik was in het huis maar zij was er niet. Ze stuurde een bericht dat ik zelf mocht kiezen wanneer ik weg zou gaan. Maar ik wou eerst wachten of ze überhaupt terug zou komen. Dat deed ze niet dus ik pakte mijn spullen. 1 plastic tas en 1 normale. Deed een paarse vest aan en daaroverheen mijn spijkerjas. Het was licht buiten en zomers warm. Ik deed toen ik buiten was mijn spijkerjas uit omdat ik het warm kreeg. Hing de tassen over het stuur van mijn fiets toen ik mij realiseerde dat ik mijn telefoon was vergeten mee te nemen. Ik liep naar de voordeur om te kijken of ik die open kon krijgen en zag een man daarbinnen sporten en hardlopen. Ik belde aan en hij keek even verbaasd door het raam naar buiten en kwam daarna naar de deur om open te doen. Ik legde uit dat ik mijn telefoon vergeten was en hij liep met mij mee naar de tuin. Het lag op het bankje en ik pakte het op en bedankte hem. Ik zag snel dat er geen berichtjes van mijn vriendin waren en ik legde de situatie uit aan de man. Hij vond het zelf ook vreemd dat ze niet was gekomen en daarna hadden we best een gezellig gesprek samen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">