112 werkt niet

 • Auteur
  Berichten
 • Eviee
  Gast

  Regelmatig heb ik dezelfde droom waardoor ik in paniek wakker schiet.
  Vaak begint de droom in mijn oude huis (ik woon er al zo’n 6 jaar niet meer) waarna er inbrekers het huis binnen dringen. Ik verstop me dan en probeer 112 te bellen. Echter geeft dit nummer nooit gehoor of type ik hele andere nummers in dan ik wil.

  Soms droom ik ook dat ik achterna gezeten wordt wanneer ik ergens in een polder loop oid. Wanneer ik dan mijn telefoon pak lukt het nog steeds niet om 112 te bellen of te bereiken.

  Vaak stopt de droom wanneer ik al meerdere pogingen gedaan heb om te bellen, en ik word dan in paniek wakker. Weet iemand wat deze droom zou kunnen betekenen? Ik heb hem nog nergens terug zien komen..

  Ebeline
  Gast

  Inbraak staat symbool voor dat er mensen in de omgeving zijn die over je grenzen heen gaan.

  Verstoppen: Je bent op zoek naar zekerheid en bescherming.

  Bellen naar 112 is een schreeuw om hulp/emotionele crisis

  Dromen dat je niet in staat bent om een ??telefoonnummer te bellen, kan erop duiden dat je niet in staat bent om jezelf te verwoorden wat je dwars zit, of dat je je niet begrepen of gehoord voelt. (vandaar het onvermogen om het nummer te kiezen,

  Ik zou het erg fijn vinden als je een reactie achterlaat

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">