lucide droom..?

  • Auteur
    Berichten
  • DayWalker010
    Deelnemer

    Ik heb de laatste weken dromen dat ik weet dat ik droom. Doormiddel van mezelf te slaan of mijn hoofd hevig te schudden, begint me hele lichaam te tintelen (terwijl ik verder niks voel in me droom)en lijkt het net of ik uit de droom word gezogen(alles begint te draaien en word wazig met een raar buikgevoel).

    Maar 9 van de 10 keer word ik weer ”wakker” in een droom en moet ik dit meerdere malen doen voordat ik echt wakker word. Na een paar keer raak ik zelfs in paniek dat ik denk dat ik niet meer wakker kan worden.., mijn vraag is of iemand dit herkent of weet wat het betekent. Maar het allerliefst wat ik eraan kan doen zodat het stopt.

    Alvast bedankt

    Eva
    Gast

    Ik herken dit. Dit betekend eigelijk dat je super strong minded bent en jij invloed kunt hebben op je dromen. Ga het ook zo zien. Jij kan doordat jij weet dat je droomt jou droom veranderen en het zo leuk of spannend maken als je zelf wilt. Dit scheelt je nachtrust ipv elke keer jezelf wakker te maken.

    Ann
    Gast

    Ik duim ook regelmatig lucide. Ik kan dan mijn dromen zelf sturen. Meestal besef ik dat ik aan het drimen ben wanneer ik naar de klok kijk in mijn droom en het uur niet klopt met het duister (13.00u op de klok terwijl het pikdonker is buiten). Dat is een trigger die mij doet beseffen dat ik aan het dromen ben.

    Ann
    Gast

    *droom en *dromen natuurijk. Autocorrectie.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">