Droom over crush

NinnieMinnie
4 jaar geleden

Hey,vannacht had ik een nogal vage droom over mijn crush.(met crush bdl ik:wanhopig verliefd haha,nou voor de duidelijkheid;ik ben 14 en hij is 16 + we kennen elkaar niet persoonlijk ALLEEN hebben we wel veel/redelijk oogcontact op school).((ik weet dus dat ik geen kans maak en mijn crush moet vergeten).
Nou mijn droom dus..
Ik was in mn crush zn huis denk ik,het was eigenlijk zijn huis maar het huis leek op een mix van mijn huis en een onbekend huis.Haha.En we moesten langs zn ouders en grootouders stappen,dat deden we dus en we zeiden goedendag tegen elkaar je weet wel.En toen fluisterde mn crush opa (voor duidelijkheid:ik weet niet wie zn familie is laat staan hoe ze eruitzien).Iets in mn crush zn oor,ik weet die zin niet wxact meer maar het was iets van dat hij wel snel was ofz ik denk dat die opa ermee bedoelde dat hij goed scoorde bij de meisjes ofz ? En ja mn crush negeerde hem maar.We gingen bij hun weg,dan is er een leeg gat voor me,ik denk dat er toen nog wel wat gebeurde maar ik herinner mij het niet meer.En dan zitten we opeens in de gang op een luchtmatras (ja echt) te praten.Over veel dingen maar vooral over vrienden ik herinner me nog goed dat ik in mn droom zei 'Ik heb vrienden die geen vrienden zijn,snap je?' En toen knikte hij.In die droom hadden we echt wel een klik.Ach tja,dan is er weer een leeg gat.Dan sta ik opeens in de woonkamer,en zoek ik mn crush want ik vnd hem niet hij was gwn weg.En toen zag die opa dat ik hem zocht,en zei dat hij boven in zn kamer was maar toen twijfelde hij en zei die zoiets van laat maar je weet boven zn kamer niet zijn.Dan weer leeg gat.En dan ben ik in zn kamer.We zitten beiden op het bed en we praten weer.En dan zoenen we.En zo zoenen en praten we nog een paar keer.En ook een stuk lopen we hand in hand.En ja mn droom stopt ergens ik weet het einde niet,ik vergeet meestal veel van mn dromen nu heb ik weliswaar heel veel onthouden.Ook merkte ik dat ik soms mn gsm erbij haalde en dat mn crush dat wat lastig vond ik legde hem dus altijd snel terug.Maar ik vraag me af wat die droom nu betekent? Dit is de 2de keer dat ik over mn crush droom,maar de eerste keer was het heel kort en flauw zeg maar daar herinner ik me eigenlijk ook niks van.Maar in deze droom hebben we denk ik verkering ja duu want anders zoenen we toch niet ;-D
Wat betekent deze droom?
Groetjes

4 jaar geleden

Hoi NinnieMinnie,

Ik denk dat er niet een hele diepe betekenis achter zit.
Je bent gewoon erg met hem bezig in je hoofd.
De dingen die zijn opa zegt zijn in werkelijkheid jou gedachtes.
Misschien heb je wel twijfels over hem?

Het matras is een onderdeel van het bed.
Dit wijst misschien op seksuele gevoelens (kan ook gewoon liefde zijn)
Jullie hadden een goed gesprek.
Je voelt je begrepen en misschien mis je dat in het echte leven.
Maar dan gebeurt er iets. Hij is plots weg.

Misschien ben je bang om achtergelaten te worden of ben je bang dat hij je niet leuk vind in het echte leven.
Het gat: Volgens een bekende droom analytici (Freud) was het gat ook een seksueel symbool. Maar het gat kan ook een verlies zijn of een teleurstelling.

Zoenen is in dit geval gewoon een verlangen naar liefde van hem.
De zoen staat ook voor communicatie en je begrepen voelen door iemand.
Je voelt zoals je al zei oogcontact dus waarschijnlijk ook geestelijke communicatie.

Ik denk dat deze droom vrij letterlijk uit te leggen is.
Je voelt gewoon liefde en ik denk dat dit wel wederzijds kan zijn,
Vaak kan je onbewuste dit al van te voren aan voelen.
Het oogcontact ''zegt'' al veel en je voelt er wat bij. In jou geval dus liefde.

Hoop dat je er wat aan hebt en als je vragen hebt kan je ze altijd stellen :)

Groetjes Ce1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 jaar geleden door C>E.

4 jaar geleden
Beheerder

Het is een wensdroom.
Bij de luchtmatras denk ik aan gebakken lucht(-kastelen).
Het heeft gewoon geen inhoud.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Anoniem09
7 maanden geleden

Hey hallo,
Ik ben een jongen van 16 jaar en zit in de vierde klas. 3 jaar geleden zat ik op een andere school, daar zat mijn crush ook op. Ik ben naar een ander school gegaan omdat ik geen mavo haalde dus moest ik op een ander school kader doen. Op dat moment had ik ook een vriendin dat ging uit toen ik een paar maanden op die nieuwe school zat. Verder over mijn crush, ik heb haar voor het laatst gezien op Appelpop een festival in tiel. Zij was met vriendinnen en ik met vrienden. Mijn vrienden groep wou naar een tent en die andere niet ik en mijn crush wouden wel af en toe een beetje bij elkaar blijven. Ik en haar praten wel elke dag of sturen elkaar veel snaps, ik vind dit een goed teken alleen heb ik een droom gehad die alles veranderde. Ik droomde dar we in een parkje waren en er waren koekjes aan het eten. Zij had last van haar rug dus dacht ik oké ik ga er gewoon even over kietelen/masseren, na nog geen 5 seconden draaide ze om en zoende zij mij!!. Dat ging even door en uiteindelijk zelfs met tong. Een paar minuten later vertelde ze dat ze liever vrienden blijft. Wat betekend deze droom en wat moet ik ermee. Zaterdag ga ik naar een feest met haar en haar vriendinnen en ik met mijn vrienden. Moet ik hierin iets ondernemen of gewoon alles laten gaan?
Hartstikke befankt voor het luisteren.

7 maanden geleden

Het is een verlangen, die je koestert en terug komt in je dromen. Ik zou zeggen, geniet van het feest. Je mag je crush best laten merken, dat je haar erg leuk vind. Wie weet komt er nog wat van. Ik kan verder niet in de toekomst kijken of het daadwerkelijk wat gaat worden, maar als je een open houding aanneemt trekken mensen naar je toe en is er posiviteit. Good Luck!

Annoniemo01
7 maanden geleden

Hallo ik heb een droom net hier opgezet ,met me echte naam ???????????
Weet je mischien hoe ik het kan veranderen het was nogal persoonlijk

7 maanden geleden

Het lukt niet om je naam te veranderen. Niemand haalt eruit wie je bent. In Nederland en België zijn er vast meerdere mensen met dezelfde naam. Morgen staan er ook weer andere dromen in de algemene berichtenlijst en dan valt het ook niet meer op.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ********    ** **   ** **  ** 
 **   ** **  **    ** **   ** **  ** 
 **   **   **     ** **   ** ** **  
 **   **   **      ** **   ** *****  
 **   **  **   **  **  **  **  ** **  
 **   **  **   **  **  ** **  **  ** 
 *******   **    ******   ***   **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht