Blauw vuur

Vorige maand

Vannacht heb ik gedroomd dat ik in het bos zat, tegenover me zat een baby. Ik weet niet meer of het mijn eigen kind was of een onbekend kind. Maar ze vatte opeens vlam, en was omwikkeld in lichtblauw vuur. Haar rechterkant van het gezicht (van haar kant gezien) zat onder de brandwonden. Omdat ik zelf ook een brandwond op mijn arm heb (in het echte leven), wilde ik haar zo goed mogelijk verzorgen, en stuurde ik iemand weg die heel hardhandig haar wonden aan het deppen was. Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen betekenen? Dank je wel!

Vorige maand

De brandwonden is een trauma. Vanwege het thuisblijven ben je erg bezig met jezelf, omdat je veelal op jezelf ben toegewezen. Het kind in je komt naar boven. Je wilt zo goed mogelijk voor jezelf zorgen en oude wonden laten helen. Blauw vuur staat voor heling.1 keer bewerkt. De laatste keer was Vorige maand door Esme.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** ********  ********  ******  **    
  **   **   ** **    **  **  **    
  **   **   ** **    **     **    
  **   **   ** ******  **  **** **    
  **   **   ** **    **  **  **    
  **   **   ** **    **  **  **    
  **   ********  ********  ******  ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht