Vrijwillige opsluiting

Mariska1964
4 maanden geleden

Ik laat mij in mijn droom vrijwillig opsluiten en kom verschillende dingen tegen. Ik maak daar dingen en praat en loop veel in mijn droom. Aan het einde kan ik toch naar buiten. In een auto rij ik langs de afgesloten ruimte. Daar kom ik tot het besef dat iedereen mij kan zien. Daarna ga ik terug met de auto neem de bocht te ruim maar het loopt goed af. De auto wordt een pakketje waar herenĀ  kleding uitkomt. Een hele vreemde droom waar ik echt totaal niets van begrijp.

4 maanden geleden

Vrijwillige opsluiting heeft te maken met het verlangen om in retraite te gaan en om tot jezelf te komen. Het kan ook te maken hebben, met je opgesloten te voelen in jezelf. Dat je weet dat je naar buiten kunt, maar niet weten hoe je dit moet aanpakken. Hoe stel je je open is hier de hamvraag. Of heeft het te maken met uit de kast te komen?

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Mariska1964
4 maanden geleden

Tot mijzelf komen zou misschien kunnen. Ben wel heel onrustig de laatste tijd. Misschien heeft het daarmee te maken. Dankjewel voor je reactie!

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ******** ******** ******** **  ** 
 **  **  **    **    **    ***  ** 
 ** **  **    **    **    **** ** 
 *****   ******  ******  ******  ** ** ** 
 ** **  **    **    **    ** **** 
 **  **  **    **    **    **  *** 
 **  ** ******** **    ******** **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht