dans

Annemoontje
Vorig jaar

Ik sta in een zaal en rond mij dansen verschillende jonge mannen in zwarte tenues. Ze dansen rond mij en zorgen zo dat ik word meegenomen in de dans. We dansen telkens rond en worden op een bepaald moment samen getrokken tegen de muur waar ik een druk ervaar. Daarna dansen we weer vrij door de ruimte en daarna weer de druk tegen de muur. Deze beweging herhaalt zich telkens.

Vorig jaar

Mensen die niet reageren, daar leg ik geen dromen meer voor uit. Ik heb vaak dat ik tijd insteek in de uitleggen en dan krijg ik totaal geen respons. Ik zal je dromen analyseren, als je reageert op dit bericht.2 keer bewerkt. De laatste keer was Vorig jaar door Esme.

Annemoontje
Vorig jaar

Dag Esme,
Ik heb je nochtans iedere keer bedankt voor je uitleg die ik trouwens héél erg waardeer.
vriendelijke groet.

Vorig jaar

Ja, sorry, dat ik zo streng ben. Jij reageert wel. Maar er zijn zoveel mensen die dromen plaatsen. Ik kan helaas niet iedereen onthouden, die wel of niet reageert. Je naam komt me wel bekent voor. Er zijn ook mensen met ongeveer dezelfde naam. Bij mensen die zich registreren, kan ik zien of ze wel of niet reageren.

Dansen symboliseert vrijheid van beperkingen en harmonie met jezelf. Dansen vertegenwoordigt tevens frivoliteit, geluk, gracieusheid, seksualiteit en seksuele verlangens en vereniging tussen man en vrouw. De muur is een soort grens. Je krijgt de keuze op wel of niet te paren. De dans is als een soort bals of vruchtbaarheidsdans.2 keer bewerkt. De laatste keer was Vorig jaar door Esme.

Annemoontje
Vorig jaar

Dank u wel Esme voor uw uitleg!
Ik heb mij al eens willen registreren maar op de één of andere manier lukt dit niet..

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   **  *******  ********  ********  ******** 
 ** ** ** **   ** **   ** **   ** **    
 ** ** **     ** **   ** **   ** **    
 ** ** **  *******  ********  ********  ******  
 ** ** **     ** **   ** **   ** **    
 ** ** ** **   ** **   ** **   ** **    
 *** ***  *******  ********  ********  **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht