Voorspellende droom?!

Jorn
Vorig jaar

Hallo ik ben Jorn een jongen van 16 jaar.
Ik had ongeveer 5 maand geleden een hele rare droom. Eerst ff de realiteit : ik gebruikte 1 x in de 2 maand wiet dit had ik altijd sinds de kerstvakantie in een horloge doos op mijn kamer liggen.

Nu de droom: ik droomde dat een man op straat tegen mij zei dat ik iets wat ik had en absoluut niet mocht hebben van mn ouders nu moest weg gooien anders zou mijn vader erachter komen. Ik ging toen naar binnen heen en liep maar mijn kamer pakte het wiet uit het horloge doos en deed het raam open net toen ik het wou gooien besefte ik opeens heel random in mn droom dat ik het ook ergens anders kon verstoppen. Dus ik zoeken naar een verstop plek maar, uiteindijk toch op het plekje laten liggen waar ik het altijd had liggen (horlogedoos).
Ik liep daarna weer naar beneden en zag dat er een vriend van mij thuis was en had verteld tegen mij vader dat ik dat op mijn kamer had liggen. Toen heb ik mn vriend in elkaar geslagen en werd ik wakker..

De dag na de droom had ik gelijk een heel raar besef over de droom. Ik voelde er iets raar bij. En was echt aan het twijfelen om het wiet weg te gooien echt een heel raar gevoel., en ik wist de droom nog helemaal wat ik normaal nooit heb bij dromen. Ik had die middag mijn vriendin gebeld en had het hele verhaal uitgelegd. Over mijn aparte droom

Die volgende avond moest ik even met mn ouders praten en vertelde mijn vader dat mijn moeder wiet had gevonden op mn kamer.

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je draagt een geheimpje met je mee, namelijk een doosje wiet. Je bent er over gaan dromen, want je weet eigenlijk al wel dat je er commentaar over zult gaan krijgen. De man in je droom is als een politieman. Je innerlijk gezag. Je probeert het wiet op nog een betere plek te verstoppen. Maar het geheim komt uit. Uit woede sla je je vriend in elkaar.

Wiet ruik je, wat een hele herkenbare geur is. Ouders zijn heel nieuwsgierig. Geheimpjes komen altijd uit.

Jorn
Vorig jaar

Ja klopt maar het is toch vreemd dat ik op een maandag avond erover droomde en woensdag is de droom soort van werkelijkheid geworden. Terwijl ik het al wel een half jaar had verstopt. Dit voelt allemaal niet als toeval.

Vorig jaar

Het is inderdaad zeer frappant. Het doosje was al een lange tijd verstopt. Over het fenomeen voorspellende dromen zegt de één dat het met onze intuïtie te maken heeft, de ander zegt dat het vanuit ons diepste onbewuste kan komen. Sommige zaken zijn moeilijk te verklaren. Ze zijn er ineens gewoon. Voorspellende dromen komen vaak voor wanneer men in een wat zwakkere periode zit en komt ons onderbewustzijn meer aan de oppervlakte te liggen en is hierdoor toegankelijker.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******  **     ********  **  ** **   ** 
 **  **  **  **  **   ** **  **  **   ** 
 **     **  **  **   ** ** **  **   ** 
 **  **** **  **  **   ** *****   **   ** 
 **  **  ********* **   ** ** **   **  ** 
 **  **     **  **   ** **  **   ** **  
 ******     **  ********  **  **   ***  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht