Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over mijn DOOD?!

Anoniempje 2002
7 jaar geleden

Hooi!
Ik heb laatst echt hele nare dromen over mezelf, en ik droom steeds hetzelfde al 3 weken lang. De droom gaat begint zo:
Ik ben bij mijn oma (Ze is niet dood, gelukkig) en mijn oom en tante en mijn neef van 19 is er. Maar mijn oma zelf is er niet, ze was naar de stad ofzo (Dit speelt zich allemaal af in Turkije trouwens). Maar op een gegeven moment hoest ik bloed op een wit zakdoekje, en mijn oom kijkt mij geschokt aan en zegt: dat is niet goed hé!
Je moet echt naar een dokter! Nadat mijn oom dat heeft gezegd komt mijn tante de woonkamer binnen mijn neef was er al. Mijn oom vertelt dat ik bloed ophoeste enzo dus toen zei mijn tante: We gaan direct naar de eerste hulp! Daarna zat ik opeens in de auto met mijn neef, oom en tante. We zaten op de snelweg. Op een gegeven moment zei ik: "Stop de auto" mijn oom zat aan de stuur en keek mij bang en geschokt aan dus hij stopte op de vluchtstrook. Ik stapte uit de auto en ging voor de auto met mijn rug om naar de auto toe op mijn knieën zitten. Ik hoestte weer bloed op en daarna kwam er veel bloed stromen uit mijn mond dus ik ging op de grond liggen en was heel erg zwak (ik voelde me ook heel erg zwak in het echt???....) dus mijn oom rende naar mij toe en hield mijn arm strak vast terwijl ik daar op de grond lag en mijn tante schreeuwde naar mijn neef: BEL 112!!! En ze rende naar mij huilend toe en begon over mijn hoofd te aaien terwijl mijn neef op dat moment 112 belde keek mijn oom mij 'anders' aan hij keek....angstig hij hield mijn hand strak vast en ik hield hem hand ook strak vast. Ik leed blijkbaar veel pijn. Op een gegeven moment keek ik mijn oom aan.....en lachtte met een klein glimlachje en sloot mijn ogen dicht, mijn hart stopte met bonken en ik liet mijn hand langzaam los...ik zag alleen het gezicht van mijn oom en hoorde mijn neef en tante megahard huilen op de achtergrond. mijn oom ging meteen naar mijn hart luisteren en hoorde niks bonken en hij bleef mijn handen steeds vasthouden totdat de ambulance er al aankwamen. Mijn oom zag er heel zielig uit en was in shock. Toen de ambulance eraan kwam waren er al heel erg veel mensen gestopt mij de vluchtstrook en op de weg om meer plaats te maken voor de ambulance. De ambulancebroeders gingen meteen mij een hartmassage geven, maar na heel erg veel pogingen was het al te laat....ik was dood... Mijn oom zei de hele tijd niks en was in shock maar toen een van de ambulancebroeders een zwart laken over mijn dode lichaam trokken schreeuwde mijn oom: NEE!!! Alstublieft probeer het nog een keer! Pls! (Alles wat de personages in mijn droom zei was trouwens ook in het Turks) Dus mijn oom trok de laken van mij af en deed ZELF de hartmassage. De ambulancebroeders hielden hem tegen en zeiden steeds: meneer het is te laat, ze is dood. Maar daarna weet ik niets meer...het is onduidelijk... Zover ik me kon herinneren deed ik weer mijn ogen open en leefde weer. Ik hen dit droom PRECIES hetzelfde ELKE dag! Al 3 weken lang! En mijn iedereen in mijn droom leeft nog en heb ik geen slechte herinneringen mee MAAR wat ik nou zo eng vind is dat ik zelf problemen met bloed ophoesten heb! Ik weet niet wat het is en de dokters zijn nog bezig met onderzoeken maar ik vind het nu wel eng worden!!....:,(

Iemand die weet wat dit betekend vertel het mij AUB! ??:(

Ps IK HEB VEEL SPELLINGSFOUTEN SORRY DAARVOOR! Ik typte ff heel erg snel....

7 jaar geleden
Beheerder

Het is natuurlijk mogelijk dat je als dramaqueen met sterallures in de sterfscène van een opera terecht bent gekomen en zo perfect alle aandacht op je vestigde in een laatste aria.
Waarna de miraculeuze, theatrale wederopstanding plaatsvindt.

Het bloed spugen doet denken aan Tuberculose.
Freudiaans zou je aan ongesteldheid of ontmaagding kunnen denken.

De race over de weg is een roes door het leven.
Het lijkt wel een versnelde comprimatie van een leven.

Blijkbaar heb je de sterkste band met die oom.
Toch kan er ook een erotische betrekking meespelen.
Hartmassage is immers iets wat op liefde en de borst kan wijzen.
Je oom reageert ongeveer alsof hij zijn geliefde moet opgeven.

In werkelijkheid moet je ook op eigen benen gaan staan en hem loslaten.

Mogelijk speelt in de droom de angst voor het leven mee en later de dood als verwijdering.
Soms moet het oude ik sterven voor er een ander ontstaat.

In dromen ga je nooit echt dood, het is een transformatie.
Maar hij moet jou misschien als kind loslaten en jij hem? (vader/minnaar)

Soms kan dat alleen als er iets sterft.
Het kind dat volwassen moet worden?



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 jaar geleden door Sheherazade.