Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

helderziende dromen?

C
7 december 2015

Hallo, ik ben een meisje van 13 en ik heb altijd al voorspellende dromen gehad. Niet over hele heftige dingen meestal maar toch..
Maar de laatste tijd droom ik bijvoorbeeld over vrienden en wat ze doen en wat ze denken in het heden. Het is alsof ik ze van een afstandje bekijk en in hun hoofd zit.
Met 1 vriendin van mij gaat het niet zo goed de laatste tijd en haar zag ik in haar kamer op de grond huilen. Ik had nagevraagd aan haar of dit klopte en ze zei dat ik inderdaad gelijk had.

En dit gaat niet over dromen maar ik vind het toch wel een beetje eng:
Laatst moest een vriendin van mij zomaar huilen maar voordat zij dat deed kreeg ik al tranen in mijn ogen, net alsof ik het voelde aankomen. Soms kan ik ook haar pijn voelen ofzo, is dat raar? Ik heb dit pas een tijdje en ik weet niet echt wat ik er mee aan moet!
Ik hoop dat jullie tips of opmerkingen hebben..
Mvg
-C

6 februari 2016
Beheerder

Dat komt zeker vaker voor.
Sommige mensen zijn helder voelend en vooruit wetend. Ze staan veel te open voor hun omgeving.
Het onbewuste wordt meestal afgeschermd, omdat je nu eenmaal geen leven zou hebben, als alle informatie bij je binnen zou komen.

Ken een verhaal van een vrouwelijke arts uit de VS, die de bijzondere gave verkreeg mensen in nood of ziekte te horen en zien. Dus ook als ze thuis waren en niet konden bellen.
Ze kon dus al precies zeggen wie en wanneer. Ze werd ook geraadpleegd als men geen raad wist met een medisch geval.
Zo kon ze ongezien een diagnose stellen.
Ze smeekte echter haar helpers die invloeden te beperken, want haar sfeer was zo uitgebreid, dat ze vreesde gek te worden. Ze voelde namelijk ook de pijn en de emoties en angsten.

In de mystiek kent met het punt Aleph, waarmee men vanuit een punt in alle richtingen kan kijken.
Zoiets kende dus die vrouw. Gelukkig werd haar wens verhoord.