Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

altijd soortgelijke droom

DKayleigh
3 november 2015

Al een ietwat langere tijd droom ik dezelfde droom.
Ik spreek met mijn vriend (relatie van 1.5jaar) wat af, om iets leuks te doen. Vervolgens zegt hij altijd af, of lijkt het dat hij mij negeert/in feite weg rent van me, en met andere mensen iets gaat doen. In de ene droom is hij heel kortaf, in de andere droom heel 'onschuldig', alsof hij er niets aan kan doen.
vannacht vroeg ik bijvoorbeeld of we samen een fietstocht gingen maken, vervolgens terassen en dan uit zouden gaan in de stad (er was een spaanse avond??). Ik moest even nog naar het theater voor een voorstelling van mijn achterneef (speelt echt theater) en mijn kleine broertje van 3. Rond het einde liet mijn zusje mij een foto zien op fb. Mijn vriend was bij een stiefbroer waarmee hij nauwelijks contact heeft. Samen met een grote familie (bijna alleen vrouwen) was hij dat gaan doen wat ìk met hem wou gaan doen. Ik kwaad naar huis, hij had geen zin meer om uit te gaan etc.

Lang bericht, maar ik snap er niets meer van. Ik droom zoiets vaker en denk er elke ochtend over na. Het zit me best dwars.

Wie kan mij helpen/ heeft een idee?? Xxx

Bleompje
3 november 2015

Waarschijnlijk ben je bang dat je vriend je gaat verlaten.
Daarom krijg je waarschijnlijk deze dromen over dat je vriend geen interesse meer in je heeft.
Praat er met je vriend over.

xxbloempje