Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

turnen, een kus en krachten

15 augustus 2015

ik droomde dat ik in een vijvertje zat ofzo en als je heel lang met je benen langs de zijkant wreef dan kwam er een glinstering op je been. uiteindelijk bleek dat die glinstering ervoor zorgde dat ik beter kon turnen. dus ik deed daarna die turnwedstrijd want ik zat opeens in de gymzaal. ik was nog maar op de helft van de wedstrijd en opeens ben ik op weiland met Rick (oude vriend die ik al een jaartje niet meer had gezien). we keken elkaar aan en opeens gaf hij me een snelle kus op mijn lippen. ik wist niet wat ik ervan moest vinden en opeens zat ik met hem op de schommels. deze keer zoende ik hem. we zijn/waren gewoon vrienden en toch droom ik erover dat hij me zoent. ook dat van turnen snap ik niet echt. kan iemand me soms helpen? alvast bedankt!

Sophia~
16 augustus 2015

Ik denk dat je over RIck droomt omdat je hem mist, misschien onbewust. En turnen ja dat weet ik ook niet, turn je in het echt?

Jess 84
16 augustus 2015

Hoi Melissa,
Met water reinig je je ziel en word je in dit geval dus flexibeler. Heb je het gevoel dat je op je werk of in je vriendenkring je in flexibele bochten moet wringen? Dat zou de turnwedstrijd kunnen zijn. En ik denk dat je verlangt naar te leuke dingen die je in het verleden hebt gedaan. Voornamelijk de dingen met Rick. Het kan ook zijn dat je een jaar geleden nog kon genieten van de kleine dingen (schommelen) en nu het gevoel hebt dat je de beste moet zijn (wedstrijd). Kan dit kloppen?