Droom over voetbalwedstrijd komt uit

Vorig jaar

Hallo,
Afgelopen zondag 27 januari was de wedstrijd Feyenoord - Ajax. Ik keek al dagen naar deze wedstrijd uit. Zondag ochtend werd ik wakker en had ik heel helder gedroomd over de wedstrijd en dat Feyenoord deze met 6-2 won. Ik negeerde het en sprak er met niemand over die dag. Zo'n uitslag komt namelijk bijna nooit voor in het voetbal, laat staan bij een wedstrijd als Feyenoord Ajax.

Uiteindelijk is de wedstrijd geeindigd in 6-2, wat ik gedroomd had. Hoe is dit mogelijk? Ik droom wel vaker heel helder over van alles en nogwat, maar voor zover ik weet is nog nooit iets uitgekomen. Meestal slaan de dromen ook nergens op.

Groet Ventura

M. Langdon
Vorig jaar

Ik zou heel graag willen zeggend at je een bijzondere gave hebt, maar dat is niet zo. Ik heb ook wel eens een voorspellende droom gehad, waardoor ik dacht dat ik serieus iets bijzonders kon, maar het blijkt helaas anders in elkaar te zitten.
Iedere dag gebeuren er honderden dingen in je leven, en elke dag spreek je ook een hele lading mensen (hou maar eens bij). Het kan dan ook niet anders dan dat je weleens iets droomt wat dan de dag erna uitkomt.
Het is een beetje hetzelfde principe als een bericht krijgen van iemand aan wie je net zat te denken. Iedereen denkt de hele dag aan iemand anders, en soms denken twee mensen tegelijk aan elkaar. Dat resulteert een enkele keer in een berichtje op een schijnbaar onmogelijk te bereiken timing.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **     **   ** **   **  ******   ****** 
 **  **  **   ** **   ** **  **  **  ** 
 **  **  **   ** **   ** **     **    
 **  **  **   ** **   ** **  **** **    
 *********  **  **  **   ** **  **  **    
    **   ** **  **   ** **  **  **  ** 
    **   ***   *******  ******   ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht