Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

de duivel in een droom

i
2 jaar geleden

Het was moeilijk in slaap vallen afgelopen nacht. Ik viel eindelijk in slaap mijn gedachten gingen naar een bekende persoon. Ik sprak met hem af om iets te gaan drinken. Dus er op af, en wat schets mijn verbazing (niet) ik wist dat dit kon gebeuren, er hingen 6 andere vrouwen om hem heen, hij zat al aan de bar. We hadden een herkennings code afgesproken. Ik nam bepaald soort bier, (rood) . En hij zag het. Dus zijn houding was open naar mij toe, jij bent de nieuwe vrouw, in mijn groepje. (mijn date) . dus hij heel open en lief met mij praten. Althans hij deed een poging. Maar die 6 andere vrouwen maakten me af met hun woorden. ik voelde me onpasselijk en piepklein worden ik gaf op. Ze voelden als de duivel alle 6, met de meest verschrikkelijke vragen , woorden , koude emoties heel dood voelden ze. heel bizar.

Hij wimpelde alles af wat die dames deden een stuk sterker dan ik, leek hij. Ik heb er gewoon nu nog verdriet van. pure afwijzing. Gevoel van wie denk jij te zijn bij hem ?. Gaat je niet lukken , je faalt.

2 jaar geleden
Beheerder

Waar zou je naar haken, een narcist met publiek?
Die wisselt je zo in voor een ander.
Je zou er niet bij willen horen.
In dromen komen zulke scenes wel vaker voor.
Schetst wel iets van het lagere allooi dat zulke vrouwen vertegenwoordigen en ook wel iets over zijn anima-beeld.
6 houdt verband met seks. Zonder zijn harem zou hij niets zijn.
Een vrouw met karakter kijkt door die show heen en denkt ik ben meer waard zonder dan met jou.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

2 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Droom je over een date, dan duidt dat op gezelligheid opzoeken bij iemand. Jullie kunnen goed levelen. Zowel verbaal als non-verbaal. De andere vrouwen zien je als concurrent en zijn jaloers. Ze willen je schade berokkenen. Het kwaad overmeesterd hier het goede. Het kan in de wakkere wereld betekenen, dat je niet altijd assertief genoeg bent.1 keer bewerkt. De laatste keer was 2 jaar geleden door Esme.