Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over een real-game

Jim
29 augustus 2016

Hallo beste lezers.
Ik wil graag uitleg over deze dromen want heb ze al een paar dagen in het begin kom ik moeilijk in slaap en uiteindelijk kom ik in een spelletjes wereld ik word een soort speel character maar kan zelf bewegen en ik bedoel echt zelf en besef dat ik droom maar als ik rond loop kom ik andere mensen die me begroetten in plaats van stemmen of iets zijn het tekstwolkjes op een of ander manier zie ik Hele tijd in beeld een man met vingers bij een toetsenbord alsof hij de controle over me heeft. Op een gegeven moment gooi ik ineens een hoofd eraf van iemand en ik zie ineens de duivel de hel en ga helemaal trillen wanneer ik weer slaap gaat het verder zie ineens vogeltjes bied me excuses aan iedereen en heb gewoon gesprekken hoe te ontsnappen uit deze "spel" ik bedenk hoe dat lukt dan kom ik uit op vele gekke wereld theorieën die ik nu niet kan herinneren en zie ik een soort bonus punt in beeld. Meer kan ik eigenlijk niet herinneren maar het gekke ervan is dat ik weet dat ik droom maar wil er toch er achterkomen van hoe en wat. Ik heb ook nog een alziend oog gezien trouwens. Sorry voor het lange verhaal maar wil graag weten waar deze droom voor staat

Jim
29 augustus 2016

Even een kleine aanvulling ik droomde dus ook dat je geld kon verdienen en spelletjes kon doen en dan bedoel ik zelf echt deelnemen aan een spel

29 augustus 2016
Beheerder

Ben je misschien eindeloos geobsedeerd door Pokemon of andere spelletjes?
Dat is inderdaad onderhorig zijn aan de duivel die mensen tot zombies reduceert.
Tegenwoordig praten mensen niet meer maar appen in wolkjes, daarbij verlies je inderdaad je hoofd.
Het alziend oog is precies wat er aan het gebeuren is.
De massa laat zich gewillig dresseren en privacy is een illusie, alles ligt op straat.

Een ernstige waarschuwing lijkt mij.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 augustus 2016 door Sheherazade.

Jim
29 augustus 2016

Tof dat je zo snel reageert ik speel zelf helemaal geen pokemon of zelden andere spelletjes het is meer dat ik in dagelijks leven het gevoel heb vast te zitten heb namelijk een pshycose gehad en ik heb het gevoel dat ik bestuurd word door iemand. Mischien heeft dat toch met elkaar te maken.

29 augustus 2016
Beheerder

Het is toch een gebrek aan communicatie.
Dat kan overdag zijn (glazen kooi)
Maar ook betekenen dat je met je innerlijk geen kontakt onderhoudt of juist teveel door het onbewuste wordt beïnvloed. Als het onbewuste te veel wordt genegeerd wordt het agressief en gaat in de oppositie en begint het leven symptomatisch te verstoren.
Er is dus waarschijnlijk wel een aanwijsbare reden voor je psychose.
Het gevoel bestuurd te worden is kenmerkend voor mensen met een stoornis.
We worden weliswaar door de geest bestuurd maar dat moet wel in harmonie gaan en niet je leven doorkruisen met slapeloze nachten en angsten.

De vraag is dus in hoeverre je slecht naar je signalen hebt geluisterd en in wat voor omstandigheden je zo in de stress terecht kwam? Het komt voor dat mensen letterlijk buiten zichzelf verkeren en er een soort deelpersoonlijkheid ontstaat die in hoge mate met het onbewuste complex is verbonden.
Complexen gedragen zich als demonen of verschijnselen als bezetenheid. (wat bestuurd voelen in feite ook is).

Jim
29 augustus 2016

Ik probeer echt met me geest en alles een te worden maar zoals je zegt een ik denk dat ik een deelpersponlijkheid heb ik heb in het verleden drugs gebruikt en heb slechte dingen gezien zeg maar en heb toen laat gehad van slechte zielen gezien en gehoord maar ik probeer juist te ontsnappen uit die kooi maar het lukt niet.