Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kaart

Claudia
1 augustus 2016

Hallo.
Meestal lukt het me goed mijn eigen dromen te verklaren maar ik had vannacht zo'n vreemde droom ik weet niet wat ik er mee moet maar kan het niet loslaten. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen....

In mijn droom kijk ik net als dat je wakker bent uit mijn eigen ogen in het rond. Het is zwart echt zo zwart je ziet niks. Het enige wat ik zie is een lenormand kaart met "de tuin" welke kant ik ook op kijk dit is het enige wat ik zie..

Ik ken de lenormand kaarten maar snap het niet...wie kan me helpen

2 augustus 2016
Beheerder

De tuin is het persoonlijke onbewuste in psychische zin.
Zoals de kaart aangeeft, heeft het inderdaad wel een beperking in de zin van een afgescheiden privé tuintje. Soort persoonlijk paradijsje. (Maar in elk paradijs huizen slangen).

Met voorspellingen houd ik mij niet bezig.

2 augustus 2016

Het zwarte dat je zag was je blinde vlek. Het is verborgen informatie van jezelf en de situatie waarin je je momenteel bevindt, is nog niet te zien.
De tuin is een voorstelling van een barokke tuin. Met veel sierlijkheid en groen. De tekst op het plaatje geeft aan over hoe het gaat in je sociale leven. De kleuren op de kaart zijn schoppen acht. In de vertaling van de tarot komt schoppen overeen met zwaarden. Het staat voor het element lucht. Het zwaard is als een wapen om te vecht en een werktuig waarmee je kunt snijden. Persoonlijk vind ik de lenormand kaarten wat beperkt.

2 augustus 2016
Beheerder

Je zou ook kunnen opperen dat het zwartkijken betreft.
De tuin is dan precies het tegenovergestelde want daar moet licht zijn en groei.
Dat kan een tegenstelling betekenen tussen de bewuste en de onbewuste houding.

2 augustus 2016

De lenormand is veel te positief. Als de kaart omgekeerd zou zijn dan komt het overeen met de tarot, die veel meer kan vertellen vanwege zijn brede symboliek.

Claudia
2 augustus 2016

Hallo.

Dank jullie wel voor jullie uitleg!! Hier vandaan kan ik zelf weer een stuk verder puzzelen .

Gr. Claudia