Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemd...

Carmen Mare
6 april 2014

Laatst had ik niet echt een droom, maar deed ik mijn ogen dicht en zag ik een foto voor me die ik nog nooit eerder had gezien. Het waren een man en een vrouw en ze waren allebei lijkbleek. Ook hadden ze allebei allemaal platte wratten op het gezicht. De dag erna heb ik dat aan mijn vriendin en achterachternichtje verteld. Die bleek om ongeveer dezelfde tijd datzelfde te hebben gezien. Dat vond ik al heel vreemd, maar toen we af hadden gesproken ze te tekenen kwamen er opeens twee namen haar hoofd in. Die heeft ze opgeschreven. Het vreemde is dat als ik hierover denk, dat ik me dan verschrikkelijk verdrietig ga voelen. Dan moet ik bijna huilen en voel ik me hartstikke leeg vanbinnen. ook zij heeft dat. Hopelijk kunnen jullie me helpen, want ik ben ten einde raad!

6 april 2014

Ik denk mechien jullie verleden dat jullie je ouders of groot ouders of oom of tante zien. Die je maar een keer in jeleven heb gezien toen je klein was. Of het kan een visoen zijn. Die wilen wel is mensen waarschuwen. Ik zou er graag meer over willen hooren. Reageer wel of niet terug hoop dat je hier betje wat aan heb. Met vriendelijke groeten van vanity330

Carmen Mare
7 april 2014

Ik geloog niet dat ik ze eerder heb gezien. Mijn achterachternichtje heeft haar ogen langer dichtgehouden en zag een jaartal staan:1736. en aangezien ik nog maar 11 ben, kan dat niet! Een visioen is inderdaad realistischer, maar hoe zit het dan met het feit dat vriendinnetje en ik dat om ongeveer dezelfde tijd hebben gezien? En waarover moeten ze ons dan waarschuwen? Mijn vriendinnetje heeft wel de droom gehad dat hij er weer was, maar toen zei hij tegen haar dat we in groot gevaar waren??

7 april 2014

ik weet wel 100% dat het visoenen zijn. maar tegelijker tijd kan het ook wel als je het meer blijft zien word het duidelijker ik wil er meer van weeten zo dat ik er achter kan halen of zien ik had ook 3 visoenen gehad een man met een tenk een die me in elkaar sloeg en een klijlende wolf. maar dat was een visoen die niet bestaan. jou visoen bestaat wel die je egt voor iets willen waarschuwen. god stuurt ze mestal. of angelen. ze proberen somige mensen te helpen niet elk kunen ze helpen maar ik hoop de anderen keer meer uit leg daar over zo dat ik ook mee kan denk hoop dat je een beje veeder bent gekomen met weeten dus gelijker tijd een visoen krijgen kan dan zijn jullie in gevar heel groot weet ik nog niet maar wel waarschuwing voor iets. als je de naam en date en anderen personelijke geevens van die visoen of die 2 mensen weer ziet wil ik dat graag weten ik kom overal achter. met vriendelijke groeten van vanity330.

Carmen Mare
8 april 2014

De namen waren Edward en Teatske. Ik kom uit Friesland en dus is Teatske een echte Friese naam. De datum hebben we niet. Ik hoop dat ik hem weer zie om meer pesoonlijke informatie te kunnen verkrijgen en om antwoord op mijn vragen te krijgen.

Carmen Mare
3 september 2014

Het lijkt wel of ik treur om Edward en Teatske. Zonet was ik bezig met huiswerk, en toen kwam dat moment me zó bekend voor... Ik realiseerde me dat ik dat had gedroomd en toen maakte het verdriet zich meester. Inneens kwamen Edward en Teatske weer in mijn gedachten, na een superlange tijd dat niet geweest te zijn.
Ik weet zeker dat het een teken was!