Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over weerwolf

4 oktober 2013

ik heb laatst een droom gehad over een weerwolf, het vond het zelf geen nachtmerrie want het was nogal mysterieus.
er zit bij mij een meisje op school die ik wel leuk vind en ik had dus gedroomd dat ze een weerwolf was.
voor de rest weet ik dat de omgeving een bos was, het was in de nacht en het maanlicht scheen door de bomen heen waardoor ik alles wat makkelijker kon zien.
als ik op school met haar praat of als ik haar zie dan voelt het wat warmer dan normaal.

9 oktober 2013

een weerwolf suggesteerd voor iets te zijn wat het niet lijkt... het meisje kan dus anders zijn dan je denkt snap je, er zijn mensen die op eerste zicht jouw normaal of zelfs aangenaam lijken, en als je die persoon beter leert kennen, zijn ze helemaal anders. je droom heeft je gewaarschuwd, wees niet al te relaxt met haar... het betekend iet meteen dat ze slecht is, het kan zijn dat ze met moeilijkheden kampt... of dat ze in de toekomst plots veranderd...

roshnie
9 oktober 2013

hallo,

ik heb een droom gehad, dat ik een geofferde appel wou gaan eten, maar er kwam toen een worm in de appel en die begon die appel toen te eten, dus ik kon die appel niet meer eten, omdat er een worm erin zat. wat kan die droom betekenen?

roshnie
9 oktober 2013

hallo,

ik had ook nog gedroom, dat er een beroemde acteur in mijn droom kwam en hij was kwaad op iemand, en hij had een urn met as in zijn handen en haalde wat as uit de urn om die persoon te laten zien dat hij een laag iemand is en ik stond er toen bij. en ik had een poosje geleden nog een droom dat ik een jongen en een meisje op een skooter zag en ze gingen vluchten, ze reden snel weg. Wat kunnen deze dromen betekenen?

9 oktober 2013

Hallo Jay,

Hoe ik het interpreteer is :

Jij loopt door het bos, bos staat voor een periode met groei.
De maan , het vrouwelijke, verlicht jouw pad. Dat geef je ook al aan dat je op school in haar aanwezigheid warmer aan voelt.

Het lastige is dat een droom nooit eenduidig te verklaren valt , er zitten altijd meerder lagen en "oplossingen" in

Een manier om het te zien is dat de aandacht voor het vrouwelijke dat je nu ervaart en ziet, in jouw of in haar, jouw pad letterlijk verlicht en dat je in je ontwikkeling mag gaan groeien.

De weerwolf heb ik zelf geen ervaring mee, ik heb deze nog nooit zelf gedroomt en heb er weinig mee
Ik denk niet zo zeer dat jij droomt dat zij een weerwolf is , of dat zij voor moeilijkheden staat. Ik denk eerder dat het te maken heeft met je zelf . Dat jij nu innerlijk een soort van transformatie doorloopt. Dat het vrouwelijke iets bij jou doet wakker schudden, wellicht een instinct wat nu opkomt. Want een dier staat voor instinct.

Met andere woorden , door haar aanwezigheid komt er iets in jouw los waardoord jij jezelf kan doen laten groeien/transformeren.



Groeten Jan



1 keer bewerkt. De laatste keer was 9 oktober 2013 door jan123.