Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Bijna dood ervaring.

30 juli 2013

Dit is echt de raarste, coolste en 'echtste' droom die ik ooit heb gehad. Het leek echt net of alles écht gebeurde en ik vind Draco ook leuk in de films, en dat flapte ik er in mijn droom ook zo uit. Toch wil ik wel graag weten wat het betekent...

~~~~~

Ik had Draco Malfidus eerder uitgenodigd mijn feestje. We waren hem toen kwijt en toen liep het helemaal uit.

Papa reed in de zwarte Ferrari en mama zag eruit als de misdadiger die voor ons reed in een groen busje. Ik zat achterin.
De misdadiger stopte maar mocht mama niet zien. We reden naar het verschrikkelijk grote winkelcentrum met de vele trappen - waar ik al eerder over had gedroomd - en gingen naar binnen.
Papa had een bloem voor oma en die zat helemaal bovenin het gebouw.
- opa was een jaar dood, vandaar de bloem -
De misdadiger had zijn dooddoeners bijgeroepen en papa zorgde ervoor dat mama niet werd gezien, dan zou alles mis gaan.
Ik moest de bloem dus brengen. Maar de trappen waren nu ladders en je moest bij elke tree ook nog over een tree klimmen die tot je middel zat.
Bijna bovenaan vond ik Draco. Hij zat vast. Hij vroeg mij om hulp, en ik flapte eruit dat ik hem wel leuk vond, maar toen werd geraakt door een spreuk die mij Verlamde.
Draco beschermde mij, maar zat nogsteeds vast. Maar hij bleek helemaal niet vast te zitten. Hij moest mij hebben en naar Bellatrix van Detta brengen. Hij hield een arm om mijn keel en een toverstok tegen mijn slaap. Hij 'gaf' mij aan Bellatrix van Detta en die drukte een mes tegen mijn keel. Ze duwde mijn hoofd op haar schouders, zodat ik alleen naar boven kon kijken en het gevecht niet kon volgen. Maar iedereen stopte met vechten en de dooddoeners waren blij. Toen kwam Mainstreet mij redden, maar werden ook gepakt.

~~~~~

Groetjes