Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik droomde over de duivel,,

Daphne.
5 juli 2013

Mijn droom was helemaal zwart met heel donker rood, Ik zag in mijn droom een hele donker rode/zwarte gezicht met hoorntjes en zwarte ogen. Met een kwaadaardige lach zei hij tegen mij: Kijk naar je ogen. En ik keek naar mijn ogen en ik zag diep in me twee ogen twee leeuwen met vuur eroverheen. Wat zou dit betekenen? Iemand enig idee?

6 juli 2013

Hoi Daphne.


De duivel staat in je droom voor negatieve aspecten van jezelf. Hij kan ook staan voor schuldgevoelens die je ergens over hebt. Het is tijd om deze schuldgevoelens los te laten.

De duivel kan ook staan voor intelligentie, geslepenheid, bedrog en sluwheid.

Vocht je tegen de duivel, dan probeer je iets te doen aan je negatieve kanten.

Praat de duivel tegen je, dan vind je het moeilijk om een verleiding te weerstaan, ook al weet je dat het niet goed voor je is.

Groeten Hans.

Daphne.
15 juli 2013

Dankjewel voor de antwoord.

1 september 2013

Hoi,

Ik wil je niet bang maken, want je moet er in geloven.
Mijn moeder is, terwijl ze op bed lag, aangevallen door een ''demoon/duivel.'' Sommige mensen zullen me voor gek verklaren, haha maargoed, dit hoor ik van meer mensen dus het zou waar kunnen zijn van die demoon.

Dat was dat ze een donkere schim boven zich zag hangen terwijl ze nog wakker was. Wat je dan moet doen is gaan vechten. Anders wint de duivel of die demoon van je. Terug vechten en niet opgeven. Hij kan op je borst drukken en dan kun jij het benauwd krijgen.. gewoon weg duwen.
Ik ga je niet bang maken. Het is gewoon zo; terug vechten.
Wat de leeuwen betekenen weet ik niet.

Maar dat is wat ik weet over een duivel.