Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Donker silhouette staat aan mijn voeteinde en buigt zich over mij

Christopher
20 maart 2013

Hallo allemaal

Ik ben Christoph, een 21 jarige jongen en heb onlangs een bijzondere droom gehad. Alleen had ik er graag wat meer uitleg over gehad. Ik zal het even uitleggen:

Midden in de nacht ( na een 6 tal uren geslapen te hebben, word ik plots half-wakker). Ik neem een gedaante waar aan het voeteinde van mijn bed. Nog half in mijn slaap (kon mij moeilijk bewegen) probeer ik te roepen: " wie ben jij?" Het duurde even voor ik mij kon bewegen en kon roepen. Toen plots was ik klaarwakker en riep ik: "wie ben jij"? Maar toen was deze gedaante al verdwenen.

Ik heb reeds wat informatie opgezocht op internet, ik merk wel dat dit bij meerdere mensen voorkomt. Maar zij hebben last van zeer veel angst en angstige gevoelens na deze ervaring. Maar bij mij is dit anders. Deze gedaante gaf mij een zeer beschermend gevoel, precies of deze gedaante over mij waakte.

Wie kan mij hierover meer uitleg geven?
Ik ben echt benieuwd.

Groetjes Christoph

Le Me
21 maart 2013

Hallo,

Het is vrij duidelijk dat je bang bent van het verleden.
Misschien heb je een harde tijd doorgebracht met ene man of degene vanwie de silhouet zou kunnen zijn.
In het ergste geval probeert deze "persoon" je te contacteren.
Raadpleeg anders iemand anders als deze persoon meerdere keren terugkeert!!

Vele groetjes,
Elaine

Christoph
21 maart 2013

@ Le Me

Bwa ik denk toch niet dat het dit is.
Toch heb ik zoiets niet meegemaakt.


Toch bedankt voor de moeite.
Groetjes Christoph

13 april 2013

Hoi Christoph,

Ik heb deze droom al uitgelegd aan jou bij een ander bericht.
Zou je daar willen kijken?
Dan hoef ik het hier niet nog een keer te schrijven.

Groetjes,

Helder
28 augustus 2013

Hallo. Ik heb als kind ook zoiets meegemaakt. Ik was denk ik een jaar of 4/5 . Ik sliep met mijn zus op een kamer in een stapelbed. Het bed was niet ver van een raam geplaatst. Ik lag onder met mijn voeten richting het raam. Voor het raam zaten donkere maar niet geheel verduisterende gordijnen. Op een nacht (Ik denk dat ik mijn ogen open deed) zag ik een silhouette voor het raam staan, en dus aan het voeteneinde. Het is al lang geleden, dus ik kan het mij helaas niet meer goed herinneren. Maar ik zag echt het silhouette van een mens. Ik weet nog dat ik met mijn ogen heb geknipperd om te kijken of het verdween. Maar dat was niet het geval. Ik heb echt doodsangsten uit gestaan. En heb toen zoals ik erg vaak deed mijn deken over mijn hoofd geslagen, en ben helemaal als een lat tegen de muur aan gaan liggen. Ik heb als kind en tot en met mijn tiener jaren bijna elke nacht last gehad van nachtmerries. Ik weet nog steeds niet waarom. Ik ben er pas rond mijn 18e vanaf gekomen. Ik heb het ook eens aan mijn zus verteld. En zij vertelde mij dat zij ongeveer hetzelde heeft meegemaakt in dezelfde kamer. Alleen zag zij het silhouette naast het bed. Toen zij dat vertelde kreeg ik weer helemaal kippevel! Nog veel later heb ik het ook aan mijn oudste broer verteld. Hij heeft na mij en mijn zus op die kamer geslapen, en heeft ook al zoiets meegemaakt. Ik ben het maar eens op internet gaan opzoeken. En ik zie dat het dus vaker voorkomt. Ik zou graag willen weten wat dit betekend.